Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από ενοχλητικές Toolbars και adware

Το AdwCleaner είναι μία μικρή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις διάφορες γραμμές εργαλείων που εγκαθίστανται συνήθως χωρίς τη θέλησή μας κατά την εγκατάσταση διάφορων προγραμμάτων και που σε πολλές περιπτώσεις περιέχουν adware, και γενικά διάφορα ΄΄παράσιτα΄.
Πατήστε scan και σε μικρό χρονικό διάστημα η εφαρμογή θα σας εμφανίσει ένα κείμενο με μία αναλυτική περιγραφή με τυχόν προβλήματα που βρήκε, εκτός από τα ορατά προβλήματα η ανάλυση του προγράμματος περιλαμβάνει και προβλήματα που δεν είναι εύκολα ορατά και συνήθως αφορούν σε άχρηστες καταχωρίσεις στο μητρώο και φακέλους.
 Για να απαλλαγούμε τώρα από όλη αυτή τη σαβούρα που έχουμε μαζέψει κάνουμε κλίκ στο κουμπί "Διαγραφή" και το AdwCleaner θα προσπαθήσει να τα διαγράψει, συνήθως θα μας ζητήσει μετά να κάνουμε επανεκκίνηση στον υπολογιστή μας.
Μετά την επανεκκίνηση και κατά την είσοδό μας στα windows το πρόγραμμα θα μας εμφανίσει παράλληλα μία καινούργια αναλυτική περιγραφή με τα αποτελέσματα των αρχείων που διέγραψε. Υποστηρίζει IE, Firefox, Chrome και Opera.

Το πρόγραμμα ανανεώνεται συχνά, οπότε αν έχετε κάποια παλιότερη έκδοση δεν θα δουλέψει. Φροντίστε πάντα να έχετε την ποιό ενημερωμένη.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 

AdwCleaner 3.305


lovefortechnology



 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα