Γυναικεία απιστία, κερατάς, τρίτος άντρας....
… δηλαδή σε κερατώνει αν δεν κατάλαβες καλά. Δηλαδή πάει με άλλον ή άλλους άντρες. Το κατάλαβες, ή κάνεις ότι δεν ακούς; Λοιπόν σου μάζεψα εδώ φίλε μου τους 10 πιο συχνούς λόγους που η κυρία σου θα στην κάνει. Έτσι για να καταλάβεις μια για πάντα ποιοι είναι οι πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστία. Και δεν είναι μόνο το σεξ, μην προτρέχεις. Όπως θα δεις και παρακάτω, παίζει ρόλο και το σεξ αλλά οι περισσότεροι λόγοι που θα κάνουν μια γυναίκα ν’ απατήσει, έχουν να κάνουν κυρίως με τις συναισθηματικές της ανάγκες και όχι με τα γαμησιάτικα της…..Οι κανονικές γυναίκες δεν ασχολούνται με τους γυμνασμένους αποτριχωμένους κοιλιακούς, τα μπράτσα, τους γυμνασμένους κώλους. Αυτά τα κοιτάνε οι gay και οι ξεκωλιάρες. Οι κανονικές γυναίκες θέλουν συναισθηματική και ψυχολογική κάλυψη. Ας είσαι παχουλός, αγύμναστος και καθόλου σαν αυτούς που προβάλλουν τα περιοδικά. Αν την απογειώνεις στο σεξ και στις καθημερινές μικρές λεπτομέρειες δεν θα την χάσεις ποτέ.

Άπιστη γυναίκα, κερατάς, ο τρίτος άντρας,
Έλλειψη σεξ
Κάποτε στις μεγάλες σας κάψες, ξενυχτούσες μαζί της στο κρεβάτι δοκιμάζοντας τα πάντα, κι’ ας πήγαινες κατ’ ευθείαν το πρωί για δουλειά. Τώρα τι σε έχει πιάσει; Πέφτεις στο κρεβάτι κι’ αντί να την φας ολόκληρη κοιμάσαι; Εμ…. μεγάλωσες, έχεις προβλήματα, έχεις ευθύνες, χρωστάς, σου χρωστάνε, και προτιμάς τον ύπνο ε; Εκείνη τι θα κάνει; Έχει περάσει απ’ το μυαλό σου ότι μπορεί να πιστεύει ότι δεν είναι πια ποθητή; Ότι δεν γουστάρεις; Αν δεν της το δείξεις εσύ θα το αναζητήσει αλλού. Κάνε τη γυναίκα να νιώσει λες και είναι η
Scarlett Johansson και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα στα φορέσει με τον υδραυλικό που την κοιτάει λες και είναι ξερολούκουμο.
Sexycat
Τα ζωώδη ένστικτα που παλεύεις να κρατήσεις εσύ μέσα σου, υπάρχουν και σε αρκετές γυναίκες και συνήθως έχουν να κάνουν με μια αλλαγή στη ζωή τους που τους ανανέωσε. Αν δεις μια γυναίκα να αλλάζει τα μαλλιά της, το ντύσιμο της, το μακιγιάζ της, χάσει κιλά, βρει νέα δουλειά, κάνει νέους φίλους και φίλες… όλα αυτά σημαίνουν κάτι και πρέπει να σε υποψιάσουν. Πάει να πει ότι ήρθαν στην 
επιφάνεια ξανά οι σεξουαλικές της ορμές. Θέλει να εξωτερικεύσει την ελκυστική γάτα που κρύβει μέσα της, κι αν εσύ δεν δείξεις αμέσως ενδιαφέρον, η γάτα θα ανέβει στα κεραμίδια και μην την είδατε…. You know what mean!
resizeΑυτοεκτίμηση
Η αυτοεκτίμηση μπορεί για σένα να μην παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο, για εκείνη όμως λειτουργεί διαφορετικά. Αν αρχίσει κι ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή της και νιώθει σέξι και όμορφη, μπορεί να θέλει να προσφέρει τον εαυτό της και σε άλλους άντρες. Όχι ότι θα κάνει σίγουρα, κι αν συμβεί δεν θα φταις εσύ. Αν νιώθει όμως ασφαλής μέσα στη σχέση της, πίστεψέ με δεν πρόκειται να στραφεί αλλού. Εν ολίγοις οι γυναίκες θέλουν συνέχεια να είναι στο κέντρο της προσοχής, θέλουν να τις θαυμάζεις, να τις θέλεις και κάθε βράδυ- και πρωί δεν παίζει ρόλο- να την κάνεις να βλέπει τον Χριστό φαντάρο.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύοΜπορεί να μην την απάτησες, αλλά ακόμα κι αν σε έπιασε να λες ένα μεγάλο ψέμα, η εμπιστοσύνη της έχει κλονιστεί. Και φυσικά νιώθει πληγωμένη. Κι’ επειδή όλα εδώ πληρώνονται, υπάρχει περίπτωση να σε απατήσει μόνο και μόνο για να εκδικηθεί και να σε πληγώσει. Βλέπεις μια συγνώμη δεν είναι αρκετή για εκείνη. Άλλωστε όλοι μας δεν ζητάμε μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε κι’ άλλες γεύσεις από το απαγορευμένο δέντρο;
Οικειότητα 
Θα μου πεις τώρα γίνεται να είστε μαζί τόσο καιρό και να μην νιώθει οικειότητα; Κι όμως γίνεται. Το ότι ξαπλώνετε στο ίδιο κρεβάτι, κάνετε έρωτα ή ακόμα μοιράζεστε το ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει ότι νιώθει συνδεδεμένη μαζί σου. Φιλιά, χάδια, αγκαλιές και επικοινωνία είναι αυτά που θα την κάνουν να νιώσει ασφάλεια. Φρόντισε λοιπόν να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί της, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι. Μην της κάνεις σεξ και αμέσως γυρνάς την πλάτη και ροχαλίζεις. Πες της δυό κουβέντες, φέρε ένα ποτήρι κρασί, έτσι για φινάλε στην όμορφη νύχτα…. Μην είσαι χαζός βρε…..
sex8 Νιώθει παραμελημένη
Κι αν όντως συμβαίνει αυτό, φταις εσύ και μόνο εσύ. Αν περνάς όλη τη μέρα στο γραφείο και μετά στο γήπεδο ή με τους φίλους παίζοντας 
playstation λογικό είναι. Αν πάψει να νιώθει γυναίκα όταν είναι μαζί σου, σίγουρα θα υπάρξει κάποιος άλλος που θα την κάνει να νιώσει. Και με τόσο ελεύθερο χρόνο μακριά σου, το βλέπω το κέρατο να έρχεται και να είναι και μεγάλο. Η παραμελημένη γυναίκα το εκπέμπει και ο γείτονας το καταλαβαίνει…. Και είναι διαθέσιμος να την κάνει να νιώσει λες και είναι η Beyonce.
Μην κάνεις πίσω 
Οι άντρες έχουν την τάση μετά από ένα διάστημα να θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα και να μην εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Μην ξεχνάς όμως ότι οι γυναίκες είναι πολύ συναισθηματικές αλλά κυρίως εγκεφαλικές. Αν πάψεις να εκφράζεσαι, νιώθει ότι όλα τελείωσαν, και αρχίζει να ξενοκοιτάει. Και ξέρεις πόσα τεκνά πολύ καλύτερα από σένα είναι διαθέσιμα; Και αν το δεις από δική της σκοπιά, στην ουσία δεν σε απατά, απλά προχωρά.
Άπιστη γυναίκα, κερατάς, ο τρίτος άντρας, Ρουτίνα στο σεξ 
Μα κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Λες και είστε προγραμματισμένοι! Αν το επιτρέψετε και οι δύο, το σεξ μπορεί να καταντήσει βαρετό, ανιαρό και μονότονο. Τώρα θα μου κάνει αυτό, μετά εκείνο και μετά το άλλο. Θα πει αυτό. Και τέλος! Ίδιες στάσεις, πάντα στο κρεβάτι, συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Έτσι μπαίνει στο μυαλό της η ύπαρξη ενός εραστή που θα είναι αυτός που θα την βγάλει από την σεξουαλική σας ρουτίνα, αν δεν το κάνεις εσύ φυσικά. Θα της δώσει την περιπέτεια που θέλει, και εν ολίγοις θα την κάνει να μην βαριέται. Άσε που μετά όταν κάνει σεξ μαζί σου, θα κλείνει τα μάτια και θα σκέφτεται τον άλλο.
Παράνομος κι’ αν είναι ο δεσμός μας…. 
Μπορεί να μην της είναι εύκολο να πει χωρίζουμε. Κι έτσι σε κερατώνει. Ένας παράνομος δεσμός είναι η εύκολη διαφυγή για εκείνη. Άσε που άμα το μάθεις, θα την χωρίσεις εσύ. Κακά τα ψέματα, είναι πιο εύκολο να ασχοληθεί με μια καινούρια σχέση, παρά με το να διορθώσει την ήδη υπάρχουσα.
Άπιστη γυναίκα, κερατάς, ο τρίτος άντρας, Η εκδίκηση τρώγεται κρύα 
Σας το είπα και πιο πάνω. Αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος που θα σε απατήσει. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Την κεράτωσες και πολύ απλά θέλει να σε κερατώσει για να σ’ εκδικηθεί. Πρέπει βλέπεις να πατσίσετε και να σε πληγώσει με τον ίδιο τρόπο που την πλήγωσες. Μη μου πεις πως δεν καταλαβαίνεις. Το γυναικείο μυαλό ακολουθεί άλλα μονοπάτια, διαφορετικά από τα δικά σου. Και μόνο να υποψιαστεί ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι, αμέσως θα στα φορέσει. Αμέσως. Πριν προλάβεις να αντιδράσεις.
Άπιστη γυναίκα, κερατάς, ο τρίτος άντρας,
Στην ταινία “Perfect murder” η Gwyneth Paltrow απατά τον Michael Douglas με τον Viggo Mortensen, ενώ στην ταινία «Unfaithful» η Diane Lane απατά τον Richard Gere με τονOlivier Martinez.
Άπιστη γυναίκα, κερατάς, ο τρίτος άντρας,
Άπιστη γυναίκα, κερατάς, ο τρίτος άντρας,
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ