Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Σημάδια Των Καιρών....Αύγουστος 2014 (Βίντεο)



Ενώ οι δυτικοί ηγέτες σχεδιάζουν περισσότερους πολέμους για να αποσπάσουν την προσοχή, η Μητέρα Φύση εξαπόλυσε την οργή της τον περασμένο μήνα, με τη μορφή καταρρακτωδών βροχοπτώσεων και καταστροφικών κατολισθήσεων σε όλες τις ηπείρους. Από τις ΗΠΑ έως τη Νιγηρία, από τα Βαλκάνια μέχρι την Ιαπωνία, οι απότομες πλημμύρες από ξαφνικές καταιγίδες μετέτρεψαν αυτοκινητόδρομους σε βουνά και ποτάμια σε βρύσες λάσπης και βράχων. Τρεις υδροστρόβιλοι εμφανίστηκαν έξω από τις σουηδικές ακτές, έξι υδροστρόβιλοι- ορισμένοι από αυτούς έφτασαν έως την ξηρά - τρομοκράτησαν τους κάτοικους στη Γένοβα, και ανεμοστρόβιλοι ΞΑΝΑ έπληξαν την Κωνσταντινούπολη και την πόλη του San Cristobal de las Casas στο νότιο Μεξικό.

Πυρκαγιές μαίνονται  και «σοβαρή ξηρασία» εναλλάσσονται με «μουσώνες» στις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Οι χειρότερες πυρκαγιές καίνε στις πιο βόρειες περιοχές του πλανήτη: τον Καναδά και τη Σιβηρία. Περισσότεροι τυφώνες χτύπησαν στην Ιαπωνία και την Κίνα, αναγκάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Εν τω μεταξύ, τυφώνες τόσο στον Ατλαντικό όσο και στον Ειρηνικό προκάλεσαν ζημιές στις ακτές της Καλιφόρνια και της Χαβάη.


Θυμάστε αυτούς τους «κρατήρες-τρύπες» στη Σιβηρία; Κάτι παρόμοιο εμφανίστηκε στην Utah αυτό το μήνα, ενώ και άλλες καταβόθρες κατάπιαν και άλλα αυτοκίνητα, και ένα μακρύ ρήγμα ενός χιλιόμετρου άνοιξε στο βόρειο Μεξικό. Η ανακάλυψη εκατοντάδων νέων στηλών καπνού μεθανίου στα ανοικτά των βορειοανατολικών ακτών των  ΗΠΑ συνέπεσε με τους ερευνητές να αναφέρουν σημαντική αύξηση στην εκπομπή αερίων μεθανίου στην Αρκτική. Όπως η Νότια Αφρική χτυπήθηκε από τον ισχυρότερο σεισμό των τελευταίων 45 χρόνων, έτσι και οι Καλιφορνέζοι <<ένιωσαν>> τον ισχυρότερο σεισμό εδώ και 25 χρόνια, ο οποίος κατέστρεψε κτήρια και τραυμάτισε 200 άτομα.

Όπως πάνω, έτσι και κάτω: 




sott

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα