Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ!



Ο διαβήτης είναι μια από τις πιο ανεξέλεγκτες ασθένειες της εποχής μας.

 Σύμφωνα με την Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, το 2012, 29,1 εκατομμύρια Αμερικανοί, ή το 9,3% του πληθυσμού, είχε διαβήτη. [1] 

Στην πραγματικότητα, ο διαβήτης αυξάνεται με αρκετά γρήγορο ρυθμό. 

Μια μελέτη που ολοκληρώθηκε από το ινστιτούτο CDC & Research Triangle  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εάν οι πρόσφατες τάσεις στα ποσοστά επιπολασμού του διαβήτη συνεχίσουν γραμμικά κατά τα επόμενα 50 χρόνια, οι μελλοντικές αλλαγές στο μέγεθος και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού των ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε δραματική αύξηση του αριθμού των Αμερικανών με διάγνωση σακχαρώδη διαβήτη. [2] 

Σύμφωνα με την ισχύουσα γενική προσέγγιση, ο κύριος στόχος στη θεραπεία του διαβήτη είναι να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε αύξηση του σακχάρου του αίματος (γλυκόζη), χωρίς να προκαλεί αφύσικα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα.


Ο διαβήτης τύπου 1 αντιμετωπίζεται με ινσουλίνη, άσκηση, και μια διαβητική δίαιτα. 

Ο διαβήτης τύπου 2 αντιμετωπίζεται πρώτα με μείωση του βάρους, μια διαβητική δίαιτα και άσκηση. [3] 

Επί του παρόντος η πίστη είναι ότι «Ο διαβήτης είναι μια χρόνια νόσος που δεν έχει καμία θεραπεία." -  American Diabetes Association.

 Αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσαμε όχι μόνο να προλάβουμε τον διαβήτη πριν συμβεί, αλλά και να τον αντιστρέψουμε μόλις εμφανιστεί; 




6 Ασθενείς Αντιστρέφουν τον Διαβήτη σε 30 Ημέρες 

Στην ταινία Simply RawReversing Diabetes in 30 Days (Αντιστρέφοντας τον Διαβήτη σε 30 ημέρες), έξι ασθενείς χρησιμοποιήθηκαν, όλοι εκ των οποίων είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής και  συνθήκες, αλλά ήταν όλοι διαβητικοί- οι πέντε τύπου 2, και ο ένας τύπου 1 

Κάθε ασθενής έπαιρνε ινσουλίνη.

 Πριν φτάσουμε στα αποτελέσματα αυτής της ταινίας, ας λάβουμε υπόψη του τι θεωρείται αποδεδειγμένο  σχετικά με τον διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 . 

Αυτές οι πληροφορίες είναι από το Εθνικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διαβήτη: 

Ο διαβήτης τύπου 1 - ο οργανισμός δεν παράγει ινσουλίνη. Η ινσουλίνη βοηθά τον οργανισμό να χρησιμοποιήσει γλυκόζη από τα τρόφιμα για ενέργεια. Τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 πρέπει να λαμβάνουν ινσουλίνη κάθε μέρα. 

Ο διαβήτης τύπου 2 - το σώμα δεν παράγει ή χρησιμοποιεί την ινσουλίνη καλά. Τα άτομα με τύπου 2 συχνά χρειάζεται να παίρνουν χάπια ή ινσουλίνη. Ο Τύπος 2 είναι η πιο κοινή μορφή διαβήτη. 

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος έχουν ως εξής: 

Ο Austin (ηλικία 25), δεν είχε μόνο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, αλλά είχε επίσης και πρόβλημα με το ποτό. 

Ο Kirt (25 ετών) είχε σάκχαρο στο αίμα του 1200. Το κανονικό είναι κάτω από 100. Ο γιατρός του είπε, "Θα έπρεπε να είσαι νεκρός."

Ο Bill (ηλικία 58), βρισκόταν υπό παρακολούθηση από έναν καρδιολόγο και είχε νευροπάθεια. Ο ίδιος δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του.

 Η Michelle (ηλικία 36) ήταν αρκετά παχύσαρκη. 

Ο Henry (ηλικία 58) λάμβανε ινσουλίνη συν 9 χάπια την ημέρα. Το σάκχαρο στο αίμα ήταν 464. 

Η PAM (62) ήταν αρκετά παχύσαρκη. Ο πατέρας, ο αδελφός και η αδελφή της είναι επίσης διαβητικοί. 



Η Μέθοδος 

Η προσέγγιση Gabriel Cousens αναλαμβάνει να θεραπεύσει τους διαβητικούς αλλάζοντας την διατροφή τους. Δηλώνει ότι η έρευνα δείχνει ότι σε σχέση με την υγεία, οι κρεατοφάγοι έχουν 4 φορές περισσότερο καρκίνο του μαστού, 3,6 φορές περισσότερο καρκίνο του προστάτη, 4 φορές περισσότερο διαβήτη, και πολύ περισσότερο σε γενικές χρόνιες ασθένειες. Εάν πίνεται γάλα, υπάρχει κίνδυνος 3 φορές περισσότερο για λευχαιμία. [4] 

Δεδομένης της θέσης του σχετικά με τη διατροφή, πιστεύει στην κατά κύριο λόγο ακατέργαστη προσέγγιση, η οποία βασίζεται σε κατανάλωσης φυτικής τροφής. Η ομάδα του ετοιμάζει ακατέργαστα, καλά ισορροπημένα και ολόκληρα γεύματα για τους ασθενείς καθ 'όλη την περίοδο των 30 ημερών. 


Το φαγητό γίνεται το φάρμακό τους. 

Με ιατρική επίβλεψη, όλα οι ασθενείς πήραν τα φάρμακά τους, όπως απαιτείτο και έφαγαν το φαγητό που τους παρέχονταν από τον Gabriel και την ομάδα του στο Tree Of Life Rejuvenation Center.

 Αποτελέσματα

 Με την Τρίτη Ημέρα του προγράμματος ο Kirt, ο Bill και ο Henry ήταν σε θέση να σταματήσουν να παίρνουν ινσουλίνη και φάρμακα. Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους είχαν ήδη πέσει στο φυσιολογικό εύρος μετά από μόλις 3 ημέρες από την αλλαγή της διατροφής τους. 

Η Pam ήταν σε θέση να μειώσει την πρόσληψη ινσουλίνης της κατά ένα τρίτο.

Ο  Ώστιν, με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, ήταν σε θέση να μειώσει την πρόσληψη ινσουλίνης του στο μισό.

 Και η Michelle είδε το σάκχαρο στο αίμα της σε περίπου 362.  Αυτό την αποθάρρυνε σε σημείο όπου δεν ήθελε να μείνει στο πρόγραμμα πλέον, αν και το έκανε. 

Με την 12η ημέρα του προγράμματος, το σάκχαρο στο αίμα του Henry είχε πέσει 256 μονάδες σε σύγκριση με την πρώτη ημέρα.  Δεν χρησιμοποιούσε φάρμακα για να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε δει μεγάλα αποτελέσματα, ο Henry αισθάνθηκε ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλος σε ηλικία για το πρόγραμμα και ζήτησε να γυρίσει στο σπίτι του. 

Η οικογένειά του έφτασε την 17η ημέρα  και τον πήρε στο σπίτι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε σταματήσει πλέον τη λήψη 17 φαρμάκων, είχε χάσει £ 30 και η πίεσή του είχε μειωθεί. Στην περίπτωση του Χένρι, ο εθισμός του στο φαγητό που έτρωγε ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί. 

Με την τελευταία ημέρα, την 30η ημέρα , απίστευτα αποτελέσματα παρατηρήθηκαν που αμφισβήτησαν έντονα την τρέχουσα πεποίθηση ότι ο διαβήτης δεν έχει καμία θεραπεία. 

Ο Kirt δεν χρειαζόταν πλέον φάρμακα. Το σάκχαρο στο αίμα Του έπεσε 214 μονάδες, στα φυσιολογικά επίπεδα του 73 (κανονικό), χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Αργότερα ανακάλυψε ότι είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 από την αρχή. 

Κατάσταση: Μέσα σε φυσιολογικό εύρος. 

Ο Bill σταμάτησε τη λήψη 19 φαρμάκων και έχασε £ 32. Το σάκχαρο στο αίμα του έπεσε 214 μονάδες σε 74 (κανονικό), χωρίς φάρμακα ή ινσουλίνη. 

Κατάσταση: Μέσα σε φυσιολογικό εύρος. 

Η Michelle σταμάτησε τη λήψη όλων των φαρμάκων της και έχασε £ 23. Το σάκχαρο στο αίμα της μειώθηκε από 291 σε 109 χωρίς τη χρήση φαρμάκων. 

Κατάσταση: Μέσα σε φυσιολογικό εύρος. 

Η Pam έχασε £ 26, ενώ το σάκχαρο στο αίμα της έπεσε από 167 μονάδες σε 112, χωρίς φαρμακευτική αγωγή. 

Κατάσταση: Μέσα σε φυσιολογικό εύρος.

 Ο Ώστιν, ο οποίος είναι διαβητικός τύπου 1, έχασε 20 κιλά και η ινσουλίνη του μειώθηκε  από 70 μονάδες σε 5 

Κατάσταση: Δραστική βελτίωση σε διαβητική κατάσταση.

 Όπως μπορείτε να δείτε, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν έντονη στροφή στην υγεία τους και όλοι είδαν τον διαβήτη τους, είτε εντελώς αντεστραμμένο ή σοβαρά υπό έλεγχο. 

Με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 (ο Kirt) είδε τον διαβήτη του να θεραπεύεται εντελώς-γεγονός που θεωρείται αδύνατο. Όλοι οι διαβητικοί τύπου 2  δεν χρειάζονται πλέον την ινσουλίνη. 




Τι σημαίνει αυτό, μπορείτε να μας πείτε;

 Όπως πολλά πράγματα στη σύγχρονη ιατρική, δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις και σε πολλές περιπτώσεις δύσκολα παραδεχόμαστε ότι αυτό που είναι η κυρίαρχη τάση στις μέρες μας  δεν είναι πάντα η καλύτερη πορεία δράσης.

 Οι άνθρωποι παντού ακολουθούνεναλλακτικές διαδρομές για την επίτευξη αποτελεσμάτων ίσων  και μερικές φορές καλύτερων από αυτών των επικρατουσών απόψεων, που χρησιμοποιούν οι γιατροί και οι επαγγελματίες υγείας.

 Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να γνωρίζουν τις επιλογές τους και να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία να γνωρίσουν αυτές τις μεθόδους. Ξέρω πολλούς ανθρώπους με διαβήτη που δεν έχουν επίγνωση της δύναμης των τροφίμων σε συνθήκες μετασχηματισμού τους, αλλά παίρνουν ινσουλίνη  σαν να είναι η μόνη αλήθεια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η επικρατούσα τάση είναι κακή, απλά δεν έχουμε άλλες επιλογές. 

Μετά από όλα, αν και η American Diabetes Association ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει  ακόμη θεραπεία, τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την ιστορία. 

Έχετε δοκιμάσει ποτέ τα ωμά (ακατέργαστα) τρόφιμα για να θεραπεύσετε το διαβήτη σας; 

Είμαστε περίεργοι να ακούσουμε μερικά πραγματικά ζωντανά αποτελέσματα από τους υπόλοιπους.

humansarefree


Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα