Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

3 Πράγματα που δεν πρέπει να πείτε σε μια παντρεμένη γυναίκα που δεν έχει "ακόμη" παιδιά

mother-and-daughter-smiling
  1. Εγώ στην ηλικία σου είχα 2 παιδιά.

    Υπάρχουν γυναίκες που παντρεύονται μικρές, ενώ κάποιες άλλες προτιμούν να σπουδάσουν, να πετύχουν επαγγελματικά και μετά σκέφτονται το γάμο. Κατά τη γνώμη μου δεν παίζει ρόλο σε ποιά ηλικία θα παντρευτεί μια γυναίκα αλλά ποιόν θα παντρευτεί και αν θα είναι ευτυχισμένη. Επιπλέον ακόμα και μετά το γάμο μια γυναίκα μπορεί να μην νιώθει έτοιμη να κάνει αμέσως παιδία για διάφορους λόγους. Γι' αυτό μια τέτοια ερώτηση μόνο κακία μπορεί να δηλώσει.
  2. Πότε σκέφτεστε να κάνετε παιδί; Είστε τόσα χρόνια παντρεμένοι.

    Προτού κάνετε μια τέτοια ερώτηση σκεφτείτε ότι το ζευγάρι μπορεί να προσπαθεί να κάνει παιδί χωρίς αποτέλεσμα. Ποιός ο λόγος να αγχώσετε μια γυναίκα την οποία με την ερώτησή σας τη βάζετε στη διαδικασία να απολογηθεί χωρίς να θέλει; Έχετε σκεφτεί ότι υπάρχουν και γυναίκες που δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδί; Η ερώτηση αυτή είναι πολύ προσωπική και για αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
  3. Εγώ δεν κατάλαβα πώς έμεινα έγκυος, δεν το περίμενα.

    Ακόμα και με αυτή τη δήλωσή σας μπορεί να αγχώσετε μια γυναίκα που ίσως προσπαθεί να κάνει παιδί. Τι σημαίνει δεν το περιμένατε; Σε λίγο θα μας πείτε ότι κάνατε παιδί με τον κρίνο. Νομίζετε ότι θα την εμψυχώσετε με αυτή τη δήλωσή σας; Μόνο κακό στην ψυχολογία της μπορείτε να κάνετε.
    Συντακτική ομάδα του gynaikoparea.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα