Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο άνδρας που έχει γεννηθεί με το κεφάλι... ανάποδα

Ο άνδρας που έχει γεννηθεί με το κεφάλι... ανάποδα (pics+video)


Ο Claudio Vieira de Oliveira από το Μόντε Σάντο της Βραζιλίας, γεννήθηκε πριν από 37 χρόνια με ένα αρκετά σπάνιο πρόβλημα υγείας, καθώς ο λαιμός του είναι «διπλωμένος» προς τα πίσω με αποτέλεσμα το κεφάλι του ανάποδα, στην πλάτη του.
Ο άνδρας που γεννήθηκε λοιπόν με αρκετά προβλήματα κίνησης και το κεφάλι ανάποδα, ξεπέρασε ωστόσο χάρη στη δύναμη της θέλησης τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην καθημερινότητά του και έγινε ομιλητής, που δίνει έμπνευση σε ανθρώπους από όλον τον κόσμο.
Ο de Oliveira, σύμφωνα με το newsbomb, έχει πει ότι η μητέρα του, όταν γεννήθηκε, σταμάτησε να τον ταΐζει καθώς οι γιατροί της είπαν ότι δεν είχε καμία ελπίδα για ζωή. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο ξεπέρασε τις δυσκολίες, έμαθε να μην εξαρτάται από τους άλλους και κατάφερε να μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του, όπως λέει.

Χάρη στις προσπάθειές του κατάφερε και φοίτησε λογιστικά στο πανεπιστήμιο της Feira de Santana. Αν και εξαιτίας των κινητικών του προβλημάτων δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνος του αναπηρικό καροτσάκι ο Claudio λέει ότι δεν βλέπει πια τον εαυτό του ως διαφορετικό από τους άλλους. ''Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος'', λέει τονίζοντας με χιούμορ ότι δεν βλέπει τα πράγματα... ανάποδα.


Ο άνδρας που έχει γεννηθεί με το κεφάλι... ανάποδα (pics+video)Ο άνδρας που έχει γεννηθεί με το κεφάλι... ανάποδα (pics+video)Ο άνδρας που έχει γεννηθεί με το κεφάλι... ανάποδα (pics+video)
Το βίντεο εδώ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα