Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Νεράντζης: «Ανωμαλία η εξέταση προστάτη»



Με νέα παρέμβαση μέσω twitter, ο βουλευτής Πειραιά, ζητάει με αφορμή την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχέδιου, να σταματήσει η πολιτεία να στηρίζει τις ιατρικές εξετάσεις που θίγουν τον ανδρισμό των Ελλήνων

Ενάντια στις ξενόφερτες ιατρικές πρακτικές που οδηγούν τους φυσιολογικούς πολίτες στην ομοφυλοφιλία και στα όργια, έστρεψε τα πυρά του ο Τάσος Νεράντζης, σε μια προσπάθεια όπως δήλωσε ο ίδιος, να περισώσει την αξιοπρέπεια και να διαφυλάξει τις πατροπαράδοτες αξίες, της οικογένειας και της ηθικής.
Ο κ. Νεράντζης σε συνέντευξή του κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής, μίλησε για την ανάγκη να διαφυλάξουμε τα οπίσθιά μας από τις επιθέσεις που δέχονται λόγω της Ευρώπης, που θέλει μετά τα φωνήεντα, να μας πάρει και το τελευταίο απόρθητο φρούριο που διαθέτουμε: Τον ανδρισμό μας!

«Υπάρχουν κόμματα σε άλλες χώρες που αναγνωρίζουν τις κολονοσκοπήσεις. Τι θα κάνουμε; Θα τις υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης και γιατροί σε άλλες χώρες που συνταγογραφούν υπόθετα. Τι θα κάνουμε θα το συνταγογραφήσουμε και εμείς; Η εξέταση προστάτη, δεν μπορεί να βρει θέση εδώ. Οι ασθενείς ας κάνουν ό,τι θέλουν στον ιδιωτικό τους χώρο, αλλά δεν μπορούν να προκαλούν την ηθική μας στα δημόσια ιατρεία και στα νοσοκομεία», κατέληξε.

Τέλος, ο κ. Νεράντζης, αναφερόμενος σε προηγούμενη δήλωσή του, όπου συνέδεε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, έσπευσε να διευκρινίσει προς τους ψηφοφόρους του, ότι δεν ήθελε να τους προσβάλει, αφού εκείνος αναφέρονταν σε αυτούς που ωθούν τα ζώα στην πορνεία και όχι σε εκείνους που μετά την επαφή, αποκαθιστούν τις κατσίκες τους και δεν τις αφήνουν ατιμασμένες.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα