Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ντι Μαρία: "Η Ρεάλ μου είπε να μην παίξω στον τελικό του Μουντιάλ"

Απίστευτες καταγγελίες από τον Άνχελ ντι Μαρία κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός μέσος αποκάλυψε ότι οι "μερένγκες" του έστειλαν επιστολή με την οποία του ζητούσαν να μην αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας!
Ο διεθνής Αργεντινός εξαπέλυσε μύδρους κατά της πρώην ομάδας του μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio América" και στην εκπομπή "América & Closs" της πατρίδας του.
"Πήρα ένα γράμμα στις 11:00 (σ.σ. τοπική ώρα) εκείνης της ημέρας (σ.σ. του τελικού του Μουντιάλ) που μου ζητούσε να μην αγωνιστώ. Παίζαμε στις 16:00 και ετοιμαζόμουν για να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τραυματιζόμουν. Το έσκισα και ένιωσα άσχημα μέσα μου, καθώς αισθάνθηκα πως όλη η πίεση είναι πάνω μου. Από τη στιγμή που έλαβα το γράμμα, δεν με ένοιαζε τίποτα πλέον".

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς και ο τεχνικός Κάρλο Αντσελότι, έχουν υπονοήσει κατά καιρούς ότι ο 26χρονος άσος είχε ζητήσει να φύγει από την ομάδα, ωστόσο ο νυν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει διαφορετική γνώμη.
"Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω από τη Ρεάλ. Ο σύλλογος αποφάσισε να αγοράσει άλλους παίκτες. Πάντα είχα άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω καμία επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ποτέ δεν ήταν κοντά όταν υπέγραφα τις ανανεώσεις, οπότε δεν έχω καμία σχέση μαζί του".
Ο Ντι Μαρία συμπεριέλαβε στις δηλώσεις και τον φίλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο εξήγησε ότι ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα: "Ο Ρονάλντο πάλεψε για να μείνω. Ο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος γνωρίζουν καλά τι συνέβη και με στήριξαν".
Ο Αργεντινός δεν παρέλειψε να πετάξει και μία βόμβα αναφερόμενος στον Πορτογάλο αρχισκόρερ του συλλόγου: "Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδρίτη".

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα