Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Πήγαινε Με Τη Ροή


Πήγαινε Με Τη Ροή
Συχνά προσπαθούμε να παρέμβουμε στις εξωτερικές συνθήκες μέσω πολλών τρόπων. Το θέμα είναι ότι δε μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες, το αποτέλεσμα που παίρνουμε, χωρίς να αλλάξουμε την αιτία. Και η αιτία βρίσκεται στον νου μας.
Από την άλλη, το σύμπαν έχει απόλυτη, θεϊκή τελειότητα στα πάντα. Εκφράζει και προσφέρει ομορφιά, αφθονία και ενορχηστρώνει τα πάντα σε τέλεια τάξη. Είναι η ίδια δύναμη που κάνει ένα λουλούδι να ανθίσει και τους πλανήτες να κινούνται και να βρίσκονται στην τέλεια θέση. Εάν εμπιστευτούμε αυτή τη δύναμη και της επιτρέψουμε να ρεύσει μέσα από εμάς και να μας καθοδηγήσει, θα εκφράσει αυτή τη θεϊκή τελειότητα και ομορφιά στη ζωή μας.
Υπάρχει μία δύναμη στο σύμπαν, η οποία, εάν το επιτρέψουμε, θα ρεύσει μέσα μας και θα παράγει θαυμάσια αποτελέσματα.
~ Mahatma Gandhi
Το σύμπαν επικοινωνεί με εμάς μέσω της συνείδησής μας, των επιθυμιών της καρδιάς μας και του νου μας. Όταν είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε, εκτιμούμε τους εαυτούς μας και τους άλλους και εμπιστευόμαστε τη φυσική διαδικασία της ζωής, τότε ο νους μας, μας καθοδηγεί στο να κάνουμε τα σωστά πράγματα και να βρισκόμαστε στο σωστό μέρος, στη σωστή στιγμή. Έτσι, ακολουθούμε το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης, επιτρέποντας στο ύψιστο καλό μας και στην αληθινή ομορφιά να ξεδιπλωθούν μπροστά μας.
Αυτό το βίντεο είναι σχεδιασμένο στο να σας βοηθήσει να «πηγαίνετε με τη ροή» του σύμπαντος, να σας κάνει να απελευθερωθείτε από την ανάγκη να ελέγχετε το αποτέλεσμα στα πάντα και να εμπιστευθείτε την συμπαντική νοημοσύνη στο να εκφράσει την κοσμική τάξη στη ζωή σας. Περιέχει ηχητικές υποσυνείδητες εντολές και συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων που θα θέσουν τον νου σας σε μία κατάσταση όπου ο «φύλακας» του υποσυνείδητού σας θα επιτρέψει στις εντολές να εισέλθουν.
Προσοχή: Μην ακούτε δύωτα κύματα ή ισοχρονικούς τόνους ενώ οδηγάτε ή εάν υποφέρετε από επιληπτικές κρίσεις ή άλλες νοητικές ασθένειες.

Το «Πήγαινε Με Τη Ροή» θα σας αποτρέψει απ’ το να ανησυχείτε υπερβολικά για το πώς θα είναι το αποτέλεσμα και απ’ το να προσπαθείτε να παρέμβετε στις εξωτερικές συνθήκες, κάνοντας σας μ’ αυτόν τον τρόπο να συντονιστείτε με τους νόμους που το σύμπαν λειτουργεί.
Εάν διορθώσεις τον νου σου, το υπόλοιπο της ζωής σου θα τακτοποιηθεί.
~ Lao Tzu


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα