Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ


Είσαι μέσα της, εσύ από επάνω, εκείνη από κάτω, το εργαλείο σου δουλεύει μπρος πίσω, και… κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι η κυρία μασάει τσίχλα. Τι είναι αυτό;

Δεν μασουλάει τσιχλόφουσκα γυμνή και αδιάφορη, αλλά όσο εσύ κάνεις έρωτα αυτή τρώει τα νύχια της. Μήπως βρήκε την ώρα να τα περποιηθεί με νυχοκόπτη, σπάνιο και πανάκριβο. Κι όταν τελείωσες, την ρώτησες που τον βρήκες αυτόν τον εκπληκτικό νυχοκόπτη, κι αυτή σου απάντησε απαθής ότι της τον έκανε δώρο ένας γκόμενος.


Το 63% των Βρετανίδων παραδέχθηκε σε σχετική έρευνα ότι κατά τη διάρκεια του σεξ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαντήσουν στο κινητό τους τηλέφωνο. Είτε διακόπτοντας τη δουλειά ή, συνεχίζοντάς την.

Με αφορμή την εν λόγω έρευνα ανέφερα τα δύο, δικής μου έμπνευσης, σεναριακά πλάνα με την γκόμενα που κάνει μανικιούρ και την άλλη που είναι παραδομένη πνευματικά στη τσιχλομαχία με τα δόντια της, γυμνή στο κρεββάτι με αρσενικό.

Μία κουβέντα είναι αρκετή. Ο άνθρωπος του καιρού μας δεν δίνει σημασία στο σεξ. Ακόμα κι αυτοί που το κυνηγούν, που το γουστάρουν, το κάνουν στη ξεπέτα. Δεν αφιερώνουν χρόνο αλλά και σκέψη επειδή δεν γνωρίζουν το διάδρομο απογείωσης που προσφέρει το γαμήσι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα