Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ



Ο καλύτερος τρόπος για να θεραπευτείς είναι η αυτοθεραπεία. Επικεντρώνεσαι
στο ενεργειακό κέντρο που έχεις το πρόβλημα….με (πάθος) όλη την ημέρα και βάζεις στόχο το χρώμα του να γίνει πιο λαμπερό.

 Αυτό πρέπει κατά κάποιο τρόπο να σου γίνει εμμονή και να κρατήσει ένα μήνα. 

Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι στο να μπορείς να συγκεντρώνεσαι σε ένα σημείο….από τις εκατοντάδες σκέψεις που κάνεις συνέχεια όλη την ημέρα και σε πάνε αλλού.

Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει ότι όταν πονάτε κάπου….είναι και
μια προειδοποίηση ότι κάτι δεν πάει καλά σε εκείνο το σημείο ή το όργανο του σώματος σας…κι αυτό είναι το μυστικό….διότι ο εαυτός σας…σας προειδοποιεί ότι πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο σε εκείνο το σημείο.


Η καλύτερη γιατρειά είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ ….αλλά επειδή γενικώς δεν είμαστε κατάλληλα ενημερωμένοι κι επειδή δεν είμαστε πάντα συνεπείς στην
καθημερινότητά μας σχετικά με την διατροφή μας….έρχεται ο πόνος και μας δείχνει πλέον το πρόβλημα. 

Εστιάζουμε στο ενεργειακό μέρος που είναι η ενόχληση (πόνος) και σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ ότι θα μας περάσει…ότι πχ. εξατμίζεται….σαν αέριο. 

Αν καταφέρετε και συγκεντρώνεστε με θετική ενέργεια θα έχετε κάνει ένα βήμα προόδου.

Μερικοί περιμένουν θαύματα….αλλά για να γίνει αυτό οφείλετε να είσαστε γειωμένοι και να πάτε σε ενεργειακό μέρος ξυπόλητοι…τ’ άλλα τα κάνει η φύση. 

Αν πάλι δεν μπορείτε να είσαστε σε ενεργειακό μέρος φροντίστε να μην έχετε στο δωμάτιο σας ηλεκτρομαγνητικές συσκευές….να μην έρχεστε σε επαφή με αρνητικά άτομα και να θυμηθείτε ότι υπάρχει και ο εαυτός σας…μιας και τον παραμελήσατε και οφείλετε να του δώσετε λίγο χρόνο
για να βρει την ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ του.

Η ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΆ…ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ…ΦΕΥΓΕΙ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ…ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΛΟ…ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ….ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Για να αναπτύξεις ένα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ….αρκεί να επικεντρωθείς σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιων μηνών…και μόνον σε αυτό. 

Τότε το χρώμα της αύρας σου θα αυξηθεί πιο πολύ….σε εκείνο το σημείο. 

Αν πάλι με το χρόνο έχεις καταφέρει και ισορροπείς όλα τα ενεργειακά σου κέντρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ….έχεις φτάσει στην τελείωση και στην αρχή μιας νέας εισόδου…που υπόσχεται πολλά…!

Η οποιαδήποτε θεραπεία συνδυάζεται με τα κατάλληλα βότανα και κρυστάλλους…αλλά να κατέχεις την χρήση τους. 

Βοηθάνε αρκετά…αλλά αν εσύ δεν θέλεις να γιατρευτείς….δεν θα γιατρευτείς ΠΟΤΕ….όσους γιατρούς και να φέρεις στο σπίτι σου….!

Θεραπεύσου μόνος σου…και αν δεν τα καταφέρεις πήγαινε στον γιατρό….και διάλεξε τη λιγότερη χημεία που υπάρχει…για να μην έχεις παρενέργειες
σε άλλα μέρη του σώματος σου.

ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…ΤΩΡΑ….!

 (Ε.Ι.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα