Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΚ,τα κατάφεραν! - Εξερράγη το ηφαίστειο της Ισλανδίας!

Το πάλευαν εδώ και μέρες, κούνα λίγο δω, κούνα λίγο εκεί, τελικά κατάφεραν να εκραγεί και πάλι. Κι έτσι μόλις είχε πέσει σε πορτοκαλί ο συναγερμός, έγινε πάλι κόκκινος και ... ο Θεός βοηθός!
Picture
Η Ισλανδία απαγόρευσε εκ νέου σήμερα την εναέρια κυκλοφορία πάνω από το ηφαίστειο Μπαρνταρμπούνγκα, αφού σημειώθηκε μια νέα έκρηξη νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωση η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.
Το ινστιτούτο μετεωρολογίας της χώρας, που παρακολουθεί την ηφαιστειακή δραστηριότητα, αύξησε «στο κόκκινο»- ήτοι το υψηλότερο- το επίπεδο συναγερμού για τις αεροπορικές πτήσεις πάνω από το ηφαίστειο. Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 0900 ώρα Ελλάδας στην ίδια περιοχή με μια προηγούμενη έκρηξη που είχε σημειωθεί προχθές.

Φωτογραφίες της λάβας του Ármann Höskuldsson, γεωλόγου του Πανεπιστημίου της Ισλανδίας που βρέθηκε επί τόπου:
 
 
Αλλά κι εμείς πήγαμε μια βόλτα "επί τόπου" λίγο πιο ψηλά, αλλά λάβα δεν μπορέσαμε να δούμε, ούτε καν το ηφαίστειο γιατί... είδαμε αυτά:
Picture
Φαντάζομαι όσοι έχουν παρακολουθήσει τα δημοσιεύματα μας ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η κυματιστή χοάνη. Δυστυχώς για τους δύσπιστους δεν μπορώ να κάνω πολλά. Θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί ο πάγος "άνοιξε" εδώ και μέρες χωρίς να έχει χυθεί ακόμα λάβα, όπως επεσήμαναν με απορία οι ειδικοί.

Ίσως μια ενημέρωση επάνω στην εφεύρεση του Τέσλα δεν θα έβλαπτε. Ένα καλό μέντιουμ ίσως βοηθούσε ακόμα περισσότερο για να σας φέρει σε επαφή με τον ίδιο τον Τέσλα και να σας εξηγήσει από μόνος του, καθώς να σας πει τι μπορεί να συμβεί όταν αυτά τα εργαλεία είναι σε λάθος χέρια. Αλλά αν φτάσετε μέχρις εκεί και "συνδεθείτε" με τον άλλο κόσμο, ρωτήστε και τον Ιούλιο Βερν τι σκεφτόταν όταν έγραφε το Άνω Κάτω και το επερχόμενο λιώσιμο των πάγων του Βορρά από επιστήμονες.

Μετά πάτε προς ΗΠΑ μεριά, βρίσκετε τον Ντένις Παπαδόπουλο που βοήθησε να χτιστεί το χααρπ και τον περνάτε από ιερά εξέταση να σας πει όλη την αλήθεια για τις δυνατότητες του. Μια βόλτα μέχρι το cern -επίσης γεμάτο από Έλληνες που δουλεύουν σε λάθος στρατόπεδο- δεν θα έβλαπτε καθόλου γιατί ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη δύναμη των πεδιών που δημιουργούνται από δέσμες πρωτονίων σε πλασματοκύτταρα, δημιουργώντας κλήσεις του επιταχυντή εκατοντάδες φορές υψηλότερες από εκείνες που χρησιμοποιούνται στις τρέχουσες κοιλότητες ραδιοσυχνοτήτων - όλα μέρος του πειράματος AWAKE.

Μετά ελπίζω εσείς να γίνετε κι εσείς "AWAKE ", γιατί αν δεν AWAKE όλοι μαζί, δεν βλέπω τον 21ο αιώνα να φτάνει ούτε μέχρι τα μισά του!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα