Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την ομιλία του Πρωθυπουργού εγκαινιάστηκε χθες η 79η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 4000 αστυνομικών και δεκάδων χιλιάδων άλλων μπουγατσόφιλων από ολόκληρο τον κόσμο.

Μιλώντας από το βήμα της ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποκάλυψε ότι η Ελλάδα δεν κοιτάζει πίσω στο χθες που τόσο μας πλήγωσε αλλά κοιτάζει μπροστά στο αύριο που θα μας στείλει στον τάφο, ενώ πρόσθεσε ότι η Ελλάδα απογειώνεται, οπότε καταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό που ζούμε δεν είναι κρίση αλλά αεροπορική τραγωδία.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, η Ελλάδα γνώρισε τρελή ανάπτυξη μέσα στο 2014, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο 2015 να καλέσει τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τις υπόλοιπες υπερδυνάμεις για να συζητήσει μαζί τους το μέλλον του καπιταλισμού.



Ο κ. Σαμαράς έκανε τη διαπίστωση ότι η ανεργία μειώνεται καθημερινά κι αυτό πρέπει να σταματήσει, αφού αν η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς, θα αναγκαστούμε πολύ σύντομα να ζητήσουμε επιπλέον εργατικά χέρια από υποανάπτυκτες χώρες, όπως η Γερμανία.

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο κ. Σαμαράς είπε ότι από τώρα και στο εξής θα λέει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μέχρι σήμερα μας είχε φλομώσει στο ψέμα και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε για μείωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης κατά 30%, οπότε καταλαβαίνουμε ότι ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης θα αυξηθεί κατά 130%, ενώ ανακοίνωσε μείωση της υπερφορολόγησης, αλλά σταδιακά, αφού υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν ξαφνικά οι Έλληνες με εκατομμύρια στις τσέπες τους και να μην ξέρουν τί να τα κάνουν.

Εκτός από δωρεάν wifi για τους νέους, ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε συντάξεις για τους γέρους με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ στους υπόλοιπους ιθαγενείς έταξε καθρεφτάκια και πολύχρωμες χάντρες.

Ειδικά ως προς τη φύλαξη των συνόρων, ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι αυτοί που φεύγουν κάθε χρόνο είναι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού για κάθε αλλοδαπό που έρχεται στη χώρα μας αντιστοιχούν 100 Έλληνες που την εγκαταλείπουν τρέχοντας.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη λέγοντας πως ο τάφος που ανακαλύφθηκε εκεί είναι η μεγαλύτερη διάκριση Έλληνα πρωθυπουργού σε διεθνές επίπεδο μετά τη Eurovision και το Euro που κατέκτησε ο Κώστας Καραμανλής το 2004.

Σημείωσε ακόμα ότι εξετάζεται από κοινού με την ΕΕ η δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης στη Θεσσαλονίκη, ώστε η συμπρωτεύουσα της Ελλάδας να αναδειχτεί σε πρωτεύουσα του Τρίτου Κόσμου, ενώ χαρακτήρισε ολόκληρη τη Μακεδονία ως "μια μεγάλη μπουγάτσα με σκατά".

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία έξω από τη ΔΕΘ με έναν μικροομολογιούχο ο οποίος του είπε ότι δεν αντέχει άλλο και βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, οπότε ο Αντώνης Σαμαράς του απάντησε ότι το ξέρει το θέμα αλλά τον γράφει στα παπάρια του μαζί με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που δεν είναι ένστολοι ή εφοπλιστές.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Με λίγα λόγια, ο Σαμαράς είπε τα εξής "Ναι, τα κάναμε σκατά αλλά οι άλλοι είναι χειρότεροι. Άσε που μ' αυτούς δε θα είχαμε ούτε φυλακές τύπου Γ, ούτε τάφο στην Αμφίπολη." Όπως γράφει και ο Jo Di, η κοροϊδία συνεχίζεται.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα