Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το χάος δεν είναι μια περίοδος κύησης



Το χάος σχηματίζεται από εκείνα τα ρεύματα της ενέργειας που δεν είναι ακόμη υπό τον έλεγχο ενός κέντρου. Αυτές οι ενέργειες, που είναι σκόρπιες, χωρίς σχέδιο και σκοπό, συχνά χρησιμοποιούνται από σκοτεινές δυνάμεις για να δημιουργήσουν χαοτικές συνθήκες για τα σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά επίπεδα της ανθρωπότητας. Οι χαοτικές συνθήκες συχνά διαταράσσουν και την πρόσληψη των εντυπώσεων που αποστέλλονται από Ανώτερες Πηγές στον πλανήτη μας.

Το χάος αυξάνεται όταν οι άνθρωποι ενεργούν χωρίς ένα σκοπό ή ένα σχέδιο και διαλύονται μέσα στο χάος, χάνουν το σκοπό της ζωής τους. Οι άνθρωποι συχνά γίνονται μέρος του χάους, όταν χάνουν την εσωτερική κατεύθυνσή τους. Το χάος αυξάνεται επίσης όταν πλανήτες, συστήματα, ή ακόμη και γαλαξίες μένουν χωρίς τις ψυχές τους, και αποσυνθέτονται έτσι στα ρεύματα του χάους.



Μήπως δεν λειτουργεί το χάος βάσει του νόμου του Θεού, καθώς είναι από το χάος που εκδηλώνεται ο Κόσμος; Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο Κόσμος αναδύεται από το χάος. Ωστόσο, δεν είναι από το χάος που προκύπτει ο Κόσμος, όπως το μωρό δεν προκύπτει από ένα χάος.

Αν οι επιστήμονες κάνουν περισσότερη μελέτη για το σχηματισμό ενός σώματος - ατόμου, άνθρώπου, σφαίρας, ηλιακού σύστηματος - θα δουν ότι πρώτα υπάρχει ένα τέλειο Αρχέτυπο και οι δυνάμεις του Αρχετύπου συμπυκνώνονται σταδιακά, πεδίο κατόπιν πεδίου, φάση μετά τη φάση, μέχρι να υλοποιηθούν. Το περίεργο είναι ότι σε κάθε φάση της καθόδου του Αρχετύπου σε περισσότερη συμπύκνωση είναι ένας Κόσμος πιο όμορφος από ότι στην τελευταία συμπύκνωση.

Έτσι, η περίοδος της κύησης δεν μπορεί να ονομάζεται μια χαοτική περίοδος. Το χάος δεν είναι μια κατάσταση κύησης, εξέλιξης, ή ακόμα και υποστροφής. Τότε τι είναι το χάος; Το χάος είναι ένα αποτυχημένο φαινόμενο, μια διαδικασία εκφυλισμού, σύγκρουσης, έλλειψης σκοπού και στόχου, και χωρίς σχέδιο, όταν οι δυνάμεις έχουν αφεθεί σκόρπιες για να εξολοθρεύσουν η μία την άλλη λόγω των επιλογών τους.

Κάθε άτομο, άνθρωπος, σφαίρα, ηλιακό σύστημα, και ούτω καθεξής έχει τη δική του επιλογή, τη δική του μορφή της επιλογής ανεκτή από τον Παντοδύναμο Αρχιτέκτων του Σύμπαντος. Μερικές από τις δυνάμεις στο χάος αποφασίζουν να εισέλθουν στον μόχθο της εξέλιξης του Κόσμου, κάποιες όχι. Στην αιωνιότητα αυτό συνεχίζεται χωρίς αρχή και τέλος.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1, p.145-147 


elenastral


 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα