Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ



Περισσότερο από μισός αιώνας έχει περάσει από τότε που σκοτώσανε, αυτοκτονήσανε την Μαίρυλιν Μονρώ κι ακόμα δεν έχουν σταματήσει οι αποκαλύψεις(;) που βγαίνουν και την αφορούν άμεσα. Τα έχουμε πει. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα με απίστευτο μαγνητισμό στις μάζες και γι' αυτό δεν “πεθαίνουν” ποτέ! Η μνήμη τους θα ζει αιώνια, π.χ. Μαίρυλιν Μονρώ, Τζαίημς Ντην.

Το τελευταίο νέο είναι ότι η θρυλική ηθοποιός, μάλλον το θρυλικό όνομα του Χόλυγουντ, συζούσε με μία κυρία, λεσβία, την καθηγήτρια της υποκριτικής Natasha Lytess. Το έγραψε η βρετανική Daily Mail.


Πάντα γυμνή κυκλοφορούσε στο σπίτι η Μαίρυλιν Μονρώ, η οποία μισούσε το σεξ, υποστήριξε η Νατάσα. Οι δύο γυναίκες, δηλαδή, είχαν λεσβιακή σχέση πλατωνικού τύπου.

Σήμερα μία επώνυμη λεσβία δεν κρύβει τη σεξουαλική της ταυτότητα στο Χόλυγουντ, όπως συνήθιζε στο παρελθόν. Μεγάλες σταρ ήταν ξεφωνημένες λεσβίες, όπως η Τζόαν Κρώφορντ, Γκρέτα Γκάρμπο, Μάρλεν Ντήτριχ, Ζοζεφίν Μπαίηκερ, Κάθριν Χέπμπορν. Δεν τις άφηναν οι μάνατζερ και οι εταιρείες παραγωγής να δημοσιοποιήσουν το τζιβιτζιλίκι τους, ούτε να εμφανιστούν με γυναίκα και να προκαλέσουν υποψίες.

Σήμερα η Έλεν Ντετζενέρις είναι παντρεμένη με γυναίκα, η Τζόντυ Φόστερ το ομολόγησε, τελευταία η Έλεν Παίητζ δήλωσε κι αυτή ότι είναι gay.
Λέγαμε για την Μαίρυλιν Μονρώ. Είχε παραδεχθεί ότι ένοιωθε σεξουαλική έλξη, όχι ότι είχε πάει μαζύ της, για την Μπάρμπαρα Στάνγουικ, την πιο απόκρυφη λεσβία του παγκόσμιου σινεμά.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα