Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ “ΜΠΟΜΠΙΤ”;


Σκότωσε τον νεώτερό της εραστή, ένα παλληκάρι από την Κένυα, η μεγαλοκοπέλλα στηνΖάκυνθο κι όλοι γράφουν για νέα “υπόθεση Μπόμπιτ”. Επειδή το δολοφονικό κτύπημα της ζηλιάρας γυναίκας έγινε στα γεννητικά όργανα του Αφρικανού. Ποιος είναι ο Μπόμπιτ;
Με μια κουβέντα ένας Αμερικανός που κατά σύστημα απατούσε την γυναίκα του κι αυτή δεν άντεξε άλλο τις απιστίες του. Με κουζινομάχαιρο τον ευνούχισε. Στον ύπνο του του έκοψε το πέος του. Και το πέταξε έξω από το σπίτι, ίσως στον κάδο απορριμάτων.
Ξεψωλιασμένος και μέσα στα αίματα ο Τζων Ουαίην Μπόμπιτ κατάφερε να σηκωθεί από το κρεββάτι να βρει το μονάκριβο κρέας που του έλειπε και, τελικά, να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου έγινε συγκόληση, με απόλυτη επιτυχία.

Το αποτρόπαιο συμβάν πέρασε στην Ιστορία σαν “ο χρυσοφόρος ευνουχισμός” επειδή τόσο ηΛωρίνα, η απατημένη σύζυγος και ευνουχίστρια, όσο και ο Μπόμπιτ, το θύμα της απόλυτης γυναικείας εκδικητικότητας, θησαύρισαν! Και οι δυο τους, ο καθένας χωριστά από την πλευρά τους έστησαν κανονική μπίζνα με επιτελείο ειδικών συνεργατών και “πωλούσαν” την ιστορία τους στα μήντια.
Την πρωτοχρονιά του 1993 ο τηλεπαρουσιαστής Χάουαρντ Στερν στην εκπομπή του όπου τα παίζει όλα, δίχως όρια, δίχως ντροπή, λέει στον καλεσμένο του Τζων Μπόμπιτ:
-Τζων, έχω για σένα 20.000 δολάρια. Είναι δικά σου αν μας δείξει το ξαναρραμένο πέος σου.
Το σώου του το έκανε ο ελεεινός παρουσιαστής σίγουρος ότι ο φιλοξενούμενός του θα αρνηθεί. Τίποτα δεν είναι τα 20 χιλιάρικα μπροστά στα πακέτα που χοντροκονόμησε ο “ραμένος” Μπόμπιτ από τις συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και κανάλια. Έγινε και πορνοστάρ!
Να πω και τούτο. Μετά την αποκοπή και τη χειρουργική αποκατάσταση το ηθικό του Μπόμπιτ έφθασε στα ύψη όχι μόνον από τα χρήματα που κέρδισε αλλά και τις χιλιάδες επιστολές από θαυμάστριές του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα