Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Φενγκ Σουι




Δε θα σας κουράσω με τις λεπτομέρειες του φένγκ σουι,γιατί αυτό έτσι και αλλιώς δε θα μπορέσει να χωρεσει σε μερικές γραμμές.Η πρακτική αυτή, εκτιμάται ότι είναι πάνω από 3 χιλιάδες χρόνια   και ο ανώτερος σκοπός της είναι η εναρμόνιση του χώρου μας με τις θετικές ενέργειες.

Οι κινέζοι θεωρούν ότι η ενέργεια που ονομάζετε chi περιέχει μέσα της την αρμονία, την ευτυχία και με διάφορους υπολογισμούς,υλικά,χρώματα,θεωρουν ότι μπορούν να την "εγκλωβίσουν"

Ας δούμε μερικά μυστικά βασισμένα στο φένγκ σουι...

Η κυρία είσοδος του σπιτιου σας θεωρείτε στο φένγκ το στόμα του chi,επειδη έχει την ισχυρότερη επιρρόη κατά το πόσο ρέει η ενέργεια σ αυτό.Φροντίστε να μην έχετε ακατάστατη και βρώμικη εξώπορτα.Μην έχετε πράγματα πίσω απ αυτήν,όπως κουτιά,άχρηστα αντικείμενα κτλ κτλ.Αν έχετε και δευτερη είσοδο και δεν ανοίγετε και τόσο τη κυρία πόρτα,τότε η ενέργεια μένει στάσιμη.Επείσης καλό είναι στη πόρτα σας να έχετε ένα πρισματικό κρύσταλο φένγκ για να φιλτράρει την ενέργεια.


Η κρεβατοκάμαρα σας  συνδέεται στενά με την σχέση σας και με την οικειότητα σ΄ αυτήν.Αν είναι ακατάστατη,καθόλου φωτεινή,και με σκούρα χρώματα,συμβάλει στο να έχετε εντάσεις με τον συντροφό σας και στο να ξυπνάτε κουρασμένοι, με άσχημα όνειρα τις περισσοτερες φορές.Αν είστε άγαμοι μια άστατη κρεβατοκάμαρα γεμάτη με περιτά πράγματα,θα σας δυσκολεψει πολλύ να βρείτε έναν σωστό σύντροφο.Αν είστε χωρισμένοι,η ενέργεια των αναμνηστικών,ρούχων,φωτογραφιών από τη παλιά σας σχέση,σας κάνει να μή μπορείτε να σταματήσετε να τον/την σκεφτεστε.Απομακρύνετε οτιδήποτε σας θυμίζει τη παλιά σας σχέση,ακόμα και πράγματα που έχετε κρύψει στη ντουλάπα σας,τα σεντόνια που κοιμηθήκατε μαζί του/της και αν ο χωρισμός είναι τόσο επίπονος για εσάς,αλλάχτε και όλο το κρεβάτι!!!.Ετσι,θέλοντας και μή η ενέργεια της παλιάς σας σχέσης θα "ξεκολλήσει" κάνοντας τον χωρισμό λιγότερο επώδυνο.
Οταν νιώσετε έτοιμοι για μια καινούργια σχέση,καλο είναι να αφήσετε λίγο χώρο στα συρτάρια σας και στη ντουλάπα σας.....
Αν νιωθετε ήδη έτοιμοι για μια καινούργια σχέση,ή θέλετε να  ζωντανέψετε την υπάρχουσα,φροντίστε να βάψετε την κρεβατοκαμαρα σας στα χρώματα του ροζ,ροδακινί με μικρές πινελιές κόκκινου.

Βάλτε αφίσσες ή έργα τέχνης που δείχνουν εραστές.Καίτε δύο ρόζ η κόκκινα κεριά. Βάλτε 2 μαξιλάρια στο κρεβάτι σας σε σχήμα καρδιάς.Δυο κοκκινα μεταξένια τριαντάφυλλα σε όμορφο βάζο θα βοηθήσει πολλύ.Ενας ρόζ φένγκ κρύσταλος πάνω από το κρεβάτι σας..επείσης!!
Δυο πάπιες μανταρίνι ή περιστέρια ή κύκνοι πρέπει να υπάρχουν στο  decor της κρεβατοκαμαρας σας.


Καρθέπτης απέναντι από το κρεβάτι θα βάλει αργά ή γρήγορα ένα τρίτο άτομο στη σχέση σας.
Τα συντριβάνια βοηθάνε πολλύ στην αρμονία του χώρου σας.Κατα το φένγκ σουι,η ενέργεια  chi μένει στο νερό,οπότε είναι βασικό να έχετε συντριβανάκια στο χώρο σας.Αν βλέπετε οτι παρόλο  τα βάλατε δεν άλλαξε κάτι στη καθημερινότητα σας,απλά αλλάχτε τους χώρο.Το ίδιο ισχύει και με τα ενυδρία και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό.Ενα ενυδρίο με ψάρια σε θέση δύναμης μπορεί να προσελκύσει το πλούτο και την ευτυχία στο χώρο σας.Αντίθετα ένα ενυδρίο σε λάθος μέρος αντιστρέφει την ενέργεια και αυτο μπορεί να σημαινει οικονομική καταστροφή,δίκες,προβλήματα.

Στη κουζίνα σας καλό είναι η ηλεκτρική κουζινα να μην ειναι απεναντι απο το ψυγειο,το πλυντηριο πιατων και τον νεροχυτη.Η φωτια με το νερο δημιουργουν προβληματα μεσα στην οικογενεια σας.

Στο παιδικο δωματιο μην αφηνεται τα παιδια να κοιμουνται σε στρωμα στο πατωμα,η σε κρεβατια που δεν εχουν ποδια,η σε κουκετες.Η ενεργεια  chi πρεπει να ρεει σωστα.Αμα ενα παιδι κοιμαται σε στρωμα στο πατωμα θα αρρωσταινει συχνα.Αμα το κρεβατι δεν εχει ποδια η ενεργεια δε περναει οπως πρεπει και τα παιδια ειναι πιο ανησυχα και ετοιμα για καυγα.Αν εχετε κουκετα για εξοικονομηση χωρου το παιδι που κοιμαται κατω δεν εχει fresh chi,μ αποτελεσμα να αρρωσταινει συχνοτερα.Καλο ειναι αμα δεν υπαρχει αλλη λυση για την κουκετα να κρεμασετε ενα κρυσταλο φενγκ στο κατω κρεβατι.
Μην αφηνετε παπουτσια και παντοφλες εξω απο τη κεντρικη σας πορτα γιατι θα αρρωσταινετε συχνα. 
Παντα να ανοιγετε τις πορτες τις κρεβατοκαμαρας σας για τουλαχιστον 20 λεπτα καθε μερα.Ειναι κακο φενγκ να κοιμαστε καθε νυχτα χωρις να εχετε ανοιξει τα παραθυρα την ημερα.Πως περιμενετε να ξεκολλησετε απο τα προβληματα του σπιτιου σας και τισ ζωης σας αμα δεν ανοιγετε πορτα στην ενεργεια? 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα