Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σε έπεισαν...

Κοίτα το κεφάλι σου! Σε έπεισαν ότι θα έχεις αξία μόλις το γεμίσεις γνώσεις, και η αλήθεια είναι πως το γέμισες τόσες πολλές, που χώρος για το σ’ αγαπώ, το σε νιώθω, το σε θέλω, το σε χρειάζομαι, δεν έχει μείνει, επειδή αυτά από βιβλία δεν θα τα μάθεις.
Κοίτα το σώμα σου! Σε έπεισαν ότι θα αποδεικνύεις την αξία σου όταν πανάκριβα και μοδάτα ρούχα θα το καλύπτουν, και η αλήθεια είναι πως τα κυνήγησες τόσο πολύ για να τα έχεις, που δεν πρόσεξες ποτέ ότι αυτά τα μπιχλιμπίδια, τη γύμνια της ψυχής σου ποτέ δεν θα την κρύψουν, γιατί η καρδιά σου δεν ντύνεται με ρούχα ακριβά, αλλά το χαμόγελο, η χαρά, και η ευτυχία είναι που την ανθίζουν.
Κοίτα τα χέρια σου! Σε έπεισαν πως η γροθιά είναι το έμβλημα της δύναμης, και η αλήθεια είναι πως γρονθοκοπώντας απέκτησες τη ζωή σου και πάντα για να αρπάξεις και να αποκτήσεις πασχίζεις, και δεν λογάριασες ποτέ, πως την άμμο δεν την συγκρατείς με σφιχτή την παλάμη, πως μοιράζεις όποτε ανοίγεις τα χέρια σου, πως το άρωμά σου διαχέεται με την αγκαλιά σου, και πως τα χέρια τα ανοιχτά, χωράνε μέσα τους τον κόσμο όλο.

Κύττα το κεφάλι σου! Σε έπεισαν ότι θα έχεις αξία μόλις το γεμίσεις γνώσεις, και η αλήθεια είναι πως το γέμισες τόσες πολλές, που χώρος για το σ’ αγαπώ, το σε νιώθω, το σε θέλω, το σε χρειάζομαι, δεν έχει μείνει, επειδή αυτά από βιβλία δεν θα τα μάθεις.

Κύττα το σώμα σου!
Σε έπεισαν ότι θα αποδεικνύεις την αξία σου όταν πανάκριβα και μοδάτα ρούχα θα το καλύπτουν, και η αλήθεια είναι πως τα κυνήγησες τόσο πολύ για να τα έχεις, που δεν πρόσεξες ποτέ ότι αυτά τα μπιχλιμπίδια, τη γύμνια της ψυχής σου ποτέ δεν θα την κρύψουν, γιατί η καρδιά σου δεν ντύνεται με ρούχα ακριβά, αλλά το χαμόγελο, η χαρά, και η ευτυχία είναι που την ανθίζουν.

Κύττα τα χέρια σου! Σε έπεισαν πως η γροθιά είναι το έμβλημα της δύναμης, και η αλήθεια είναι πως γρονθοκοπώντας απέκτησες τη ζωή σου και πάντα για να αρπάξεις και να αποκτήσεις πασχίζεις, και δεν λογάριασες ποτέ, πως την άμμο δεν την συγκρατείς με σφιχτή την παλάμη, πως μοιράζεις όποτε ανοίγεις τα χέρια σου, πως το άρωμά σου διαχέεται με την αγκαλιά σου, και πως τα χέρια τα ανοιχτά, χωράνε μέσα τους τον κόσμο όλο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα