Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

DIY: Διακοσμητικά ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ από ΧΑΛΑΚΙΑ-ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ





Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιέςαυθεντικές μικρές κουρελούδες φτιαγμένες στον αργαλείο, αλλά μόνο αν σας εξυπηρετεί το μέγεθος τους γιατί είναι κρίμα να τις "καταστρέψετε" κόβοντάς τες ή τα μικρά χαλάκια-κουρελούδες που θα βρείτε ακόμη και στα καταστήματα "1 Euro shop" αλλά και σε λαϊκές αγορές, παζάριακλπ.


Εκτός από αυτά στο στυλ  κουρελούς κάθε τύπου "υφαντό"οικονομικό τέτοιο χαλάκι ή και κανονικά παλιά, φθαρμένακιλίμια που πιθανόν έχετε και δεν τα χρησιμοποιείτε πια ως χαλιά, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερα καιεντυπωσιακά διακοσμητικά μαξιλάρια
Θα χρειαστεί απλώς να τα τυλίξετε γύρω από το εσωτερικόγέμισμα σε όποιο σχέδιο θέλετε, ανάλογα και με το μέγεθόςτους και να ράψετε τις ραφές με πολύ χοντρή βελόνα/κλωστή ή λεπτό σπάγγο. 



Πρόσθετα μπορούν να διακοσμηθούν με όποιο άλλο στοιχείο θέλετε,κουμπιά, σκοινάκι κλπ. ενώ εκτός από τον κλασσικότύπο διακοσμητικού μαξιλαριού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και ως μαξιλάρες για καναπέδες ή το πάτωμα αλλά και για να ντύσετε εξωτερικά πουφ-σκαμπώ, προσθέτοντας μια πολύ ιδιαίτερη και πολύχρωμη νότα στην χειμωνιάτικηεικόνα του καθιστικού, της κουζίνας ή ενός υπνοδωματίου. 















ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα