Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ GEORGE ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Πως θα γίνει πρωθυπουργός ο άνθρωπος, λέγαμε όλοι όταν δεν ξέρει καλά τα ελληνικά; Όταν δεν τα λέει καλά. Όταν στις προεκλογικές του ομιλίες συλλαβίζει τις λέξεις. Κι όμως κληρώθηκε κι αυτός πρωθυπουργός. Γιατί; Δυο πράματα μέτρησαν.
Το ένα, βέβαια, γιατί λέγεται Παπανδρέου. Και το άλλο γιατί στην κόντρα του με τον άλλον τεράστιο πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή, κεντρικό σύνθημα είχε το γνωστό και διαχρονικό που κόβει εισιτήρια. ΑΛΛΑΓΗ.
Τρομερό! Μια λέξη φθάνει. Λες «Αλλαγή» και ανοίγουν οι πόρτες στο Μαξίμου. Ακόμα και σήμερα, ναι, σήμερα, ο Γιώργος δεν έχει να πει τίποτα παρά μόνον την πιο μεταχειρισμένη λέξη στην πολιτική της Ελλάδος. «Αλλαγή».

Όταν, όμως, λες «Αλλαγή» εννοείς ότι θέλω να κάνω αλλαγή. Όχι δεν θέλω να κάνω αλλαγή. Όταν ρίχνεις το σύνθημα «Αλλαγή» καλείς τον κόσμο να ψηφίσει Αλλαγή, όχι να αντισταθεί στην Αλλαγή.
Τη χοντρομαλακία έκανε ο George στην Νέα Υόρκη. Δουλειά δεν είχε, και για να ξεμουδιάσει έλαβε μέρος σε διαδήλωση ΚΑΤΑ της κλιματικής αλλαγής. Και τι διέπραξε το άτομο; Ανέβασε στο twitter φωτογραφίες του, όλος πόζα και καμάρι με τους διαδηλωτές, και σαν πολιτικός, για να μη ξεχνιόμαστε, έγραψε ένα μήνυμα.
«Νέοι και κλιματική αλλαγή: Κάντε το χρέος σας στον κόσμο μπλα μπλα».
Τι θα έπρεπε να πει ο αγράμματος πρώην πρωθυπουργός: «Νέοι ενάντια στην κλιματική αλλαγή». Δεν του έβγαινε, όμως. ΠΑΣΟΚ και κόντρα στην αλλαγή, έστω και προς το καλύτερο, δεν κολλάει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα