Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό το αναμνηστικό t-shirt, χάρισε ο Πάπας στον Αλέξη Τσίπρα (Φωτό)

Φορώντας με ενθουσιασμό το σουβενίρ από τη συνάντησή του με τον 

προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 

την παραδοσιακή τουριστική φωτογραφία, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Με τη λεζάντα «I met the Pope and all I got was this lousy t-shirt», το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφόρησε χθές, αυτή τη φωτογραφία
Με τη λεζάντα «I met the Pope and all I got was this lousy t-shirt», το

γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφόρησε χθές, αυτή τη φωτογραφία
Μπορεί να είναι η μόνη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό, αλλά έχει τη σημασία της. ΕΙδικά αν προσέξει κανείς την στάμπα στο μπλουζάκι που χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος.

Σύμφωνα με πηγές του ίδιου του Βατικανού, το αναμνηστικό t-shirt με το «Χέρι του Θεού» από την Καπέλα Σιξτίνα, είναι μια ιδέα του ίδιου του Πάπα Φραγκίσκου και τυπώνετα κάθε φορά ειδικά ώστε να προσαρμόζεται στον εκάστοτε επισκέπτη του, ενώ παραλλαγές του πωλούνται σε όλα τα θρησκευτικά gift shop της περιοχής.

Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δώρο του Πάπα Φραγκίσκου (το οποίο αξίζει να σημειωθεί το έχει υπογράψει αυτοπροσώπως) αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, δείχνει την οικουμενική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι θα το φοράει όσο πιο συχνά μπορεί στις ερχόμενες εκλογές σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει το Σχίσμα ανάμεσα στις δυο Εκκλησίες. Διευκρίνισε πάντως ότι θα αποφύγει να το φορέσει όταν ξαναεπισκεφτεί το Άγιο Όρος, γιατί εκεί θεωρούν τον Πάπα αιρετικό, όργανο το Σατανά και εχθρό της Ορθοδοξίας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα