Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

7 μυστικά που θα σε κάνουν πραγματικό μαγνήτη φιλίας!

EMPNEYSH-VASO FATOYROY-7 MYSTIKA POY THA SE KANOYN MAGNHTH FILIAS

Όσοι πιστεύουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας να δημιουργήσουν φιλίες, ας σηκώσουν το χέρι! Πολλοί από εμάς κρατάμε με νύχια και με δόντια παλιές φιλίες, ως αληθινές και βρίσκουμε αποτυχημένο το εγχείρημα να κυνηγήσουμε νέες φίλες και φίλους. Τι κάνουμε λάθος;
Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για το ΤΙ κάνουμε λάθος, αλλά για το ΠΩΣ σκεφτόμαστε. Ο τρόπος σκέψης μας είναι ικανός να προσελκύσει πολλούς φίλους κοντά μας.
Παρακάτω ακολουθούν 7 μυστικά που αφορούν τη συμπεριφορά μας, προερχόμενη από την προσωπική μας οπτική – 7 τρόποι να γίνουμε το λαβράκι της παρέας!

1. Χαμογέλα!
Πρόκειται για οπτικό καλωσόρισμα! Το χαμόγελό μας, η πράα έκφραση στο πρόσωπο, δημιουργούν ένα θετικό κλίμα που καλεί τους άλλους να σε προσεγγίσουν πιο εύκολα, να μάθουν για εσένα, να επικοινωνήσουν!
2. Εστίασε στα καλά σημεία των άλλων.
Βρες τα καλά στοιχεία των άλλων και φέρε τα στην επιφάνεια, φώτισέ τα. Αν συνεχώς ψάχνεις λόγους να γκρινιάζεις για τα ελαττώματα των φίλων σου, δεν θα μπορέσει όχι μόνο να δημιουργήσεις νέες φιλίες αλλά ούτε να κρατήσεις δυνατές τις υπάρχουσες.
3. Προσφέρσου.
Η έκφραση – κλειδί που μαγνητίζει τους φίλους είναι «τι μπορώ να κάνω για εσένα;». Η καλή σου διάθεση να βοηθήσεις και να προσφέρεις αποτελεί βάση για τη δημιουργία μας καλής φιλίας.
4. Γίνε ο καθρέπτης του καλού εαυτού τους.
Βγάζε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα των άλλων, ώστε όταν κάνουν παρέα μαζί σου να σε νιώθουν σαν καλή επιρροή. Φίλος που σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, είναι πολύτιμος.
5. Να είσαι γενναιόδωρος με τις καλές στιγμές.
Καλά νέα, χαρούμενες κουβέντες, όμορφες εκδρομές, είναι συστατικά μιας φιλίας που μπορεί να κρατήσει για πάντα αλλά και μιας παρέας που μπορεί να πληθύνει! Η ποιότητα της ζωής είναι στόχος όλων και αν βοηθάς στην κατάκτησή του, γίνεσαι σίγουρη επιλογή των φίλων σου.
6. Εξύψωσε την ευγένεια.
Να παραμένεις ευγενής στις συζητήσεις σου, ακόμα και στους τσακωμούς σου. Ο ευγενής άνθρωπος είναι χαρισματικός και σπάνιος. Από αγενείς έχει γεμίσει ο κόσμος και βλέπεις πόσο απομονωμένοι έχουμε γίνει ακόμα και μέσα σε μια μικρή πόλη.
7. Ευγνωμοσύνη: ο ιδανικός τρόπος σκέψης.
Μην παίρνεις κανέναν ως δεδομένο, μη σκέφτεσαι κανένα φίλο ως «σίγουρο» ή ξεπερασμένο. Εκτίμα τον κάθε ένα για αυτό που είναι και αναγνώρισε την αξία της πραγματικής φιλίας. Έτσι θα είσαι ο μαγνήτης για όλη τη παρέα!
Φωτό απόbonjerdo/(CC BY-SA 2.0)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα