Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ζευγαρωμα σε φυσικό επίπεδο

 ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Στην πράξη λοιπόν το ζευγάρωμα σε φυσικό επίπεδο ξεκινά από το: 

  - Πρώτο, κατώτερο σημείο με την επαφή των γεννητικών οργάνων, μεταξύ δύο διαφορετικών, σε φύλο, σωμάτων και είναι μικρής χρονικής διάρκειας.   

- Στο δεύτερο επίπεδο, στο οποίο λειτουργεί η ενστικτώδης παρόρμηση, προκαλείται η έλξη. Έτσι, στο ζευγάρι προκαλείται αμοιβαίο πάθος. Εδώ μπορεί να υπάρξει έλξη και από όμοιο φύλο. Ο χρόνος διάρκειας ορίζεται από την επιθυμία. 

 - Στο τρίτο επίπεδο, που γίνεται η έγχυση του ανδρικού σπέρματος στο γυναικείο κόλπο, προϋποθέτει τρυφερότητα, συμπόνια, προστατευτικότητα. Γι' αυτό ο χρόνος είναι ανάλογος αυτών των συναισθημάτων.  


- Στο τέταρτο επίπεδο, στο οποίο εδρεύει το κατώτερο νοητικό καθορίζονται τα κοινά σημαία του ζευγαριού με τη λογική. Εδώ δημιουργείται μια γερή σχέση, η οποία θα παραμείνει σταθερή όσο θα βρίσκεται το ζευγάρι στη ζωή.  

- Στο πέμπτο επίπεδο, στο ανώτερο νοητικό, καθώς αρχίζουν να λειτουργούν οι πυρήνες της ζωής, προσδιορίζονται τα πραγματικά συναισθήματα του ζευγαριού. Οι καταστάσεις που βιώνονται και κρίνονται από μια όμοια σκοπιά έστω κι αν προσεγγίζονται από διαφορετικούς δρόμους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να περάσουν και στο επόμενο επίπεδο. 

 - Στο έκτο επίπεδο, στο κατώτερο πνευματικό, από το οποίο εκπορεύονται οι επτά (χρωματικές) ακτίνες από τις οποίες δημιουργούνται οι τάσεις, καθορίζονται οι κοινές πνευματικές τάσεις του ζευγαριού. Εδώ το ζευγάρωμα εξαρτάται από το χρώμα της ακτίνας στο οποίο βρίσκονται. Αν βρίσκονται σε διαφορετικές ακτίνες η ένωση κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να διατηρηθεί, αλλά να μη μπει στη σφαίρα της ατομικότητας (της αιωνιότητας). Αν βρίσκονται στην ίδια χρωματική ακτίνα τότε είναι η τέλεια ένωση. Αυτές οι ψυχές θα μπορούν να βρίσκονται στις ίδιες πνευματικές περιοχές και όχι μόνο, μπορεί να καθορίζουν ώμος και τις επόμενες ενσαρκώσεις τους, έστω κι αν η άφιξή τους στη γη γίνεται στα δύο αντίθετα άκρα του πλανήτη.  

- Στο έβδομο επίπεδο κατά τους εσωτεριστές, στο οποίο ανήκει το Ανώτερο Πνευματικό και στο οποίο βρίσκεται ο Πυρήνας της ζωής, φτάνουν μόνο οι ατομικοποιημένες πλέον ανθρώπινες ζωές. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένα ζευγάρι φτάσει μέχρις εδώ γίνεται "ένα σώμα μια ψυχή και εισερχόμενο στο Φως, δεν επιστρέφει ξανά ως ένσαρκο".

yiotakalogera

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα