Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αυτοπεποίθηση.....τι είναι αυτό..???? ...


 Γράφει η Μαργαρίτα Μπακογιάννη 

Αυτοπεποίθηση... πόσο σημαντική μπορεί να είναι για την ψυχολογία μιας γυναίκας?


 Σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές που όλες μας δεν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας έχουμε σκεφτεί όμως πότε δεν νιώθουμε καλά με την εικόνα μας?

 Εγώ προσωπικά την κάνω συχνά αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου και το συμπέρασμα είναι απλό όταν....


δεν αγαπάς εσύ η ίδια τον εαυτό σου όταν εσύ η ίδια δεν τα πας καλά με τον εαυτό σου όσο καλά ρούχα και να φορέσεις όσο τέλεια και να βαφτείς όταν σταθείς μπροστά στον καθρέφτη δεν θα είσαι ευχαριστημένη με τίποτα επάνω σου.



 Ακόμα και μετά από μια ερωτική απογοήτευση μπορεί να μην τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας να αισθανόμαστε ότι δεν μας κοιτάει κανείς ότι δεν είμαστε ωραίες και όλες αυτές τις σκέψεις που κάνουμε μετά από ένα χωρισμό η μια ερωτική απογοήτευση.   Πόσο λάθος είναι αυτό όμως. 


 Σίγουρα καμία μας δεν είναι τέλεια αλλά πρέπει ακόμα και με τις ατέλειές μας να τα έχουμε καλά. 


Ακόμα και με το θέμα των κιλών (ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ) μας πιάνει ένας πανικός λες και είναι κάτι τραγικό αυτό που μας συμβαίνει βέβαια το άγχος και την ανασφάλεια αυτή μας την δημιουργούν όλοι αυτοί που θέλουν οι γυναίκες όλες να είμαστε 50 κιλά. 

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να λες σε μια κοπέλα να αδυνατίσει η ότι έχει περιττά κιλά αν και δεν μας το λένε πάντα με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούν και διάφορους χαρακτηρισμούς.(χοντρή, τόφαλος. κτλ)  

 Κεφάλαιο μακιγιάζ. Εδώ η ανασφάλεια χτυπάει στο κόκκινο. Όντως το μακιγιάζ είναι το Α και το Ω για την αυτοπεποίθηση μας πόσο καλά όμως νιώθουμε χωρίς αυτό?


 Γιατί όταν μας πουν ότι είμαστε πιο όμορφες χωρίς μακιγιάζ αρχίζουμε να νιώθουμε πιο άνετα άβαφες? 


 Είναι απλό γιατί όλα είναι θέμα ψυχολογίας. Αν πιστέψουμε στον εαυτό μας αν αγαπήσουμε τον εαυτό μας με ένα χαμόγελο στον καθρέφτη δεν χρειαζόμαστε καμία κολακεία και κανένα μακιγιάζ για να είμαστε όμορφες. 




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα