Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πώς έβγαλαν το ζωντανό γρύλο από το αυτί του! (βίντεο)

Δείτε πώς έβγαλαν το ζωντανό γρύλο από το αυτί του! (βίντεο)
Οι γιατροί του Ερευνητικού Κέντρου Ωτολαρυγγολογίας της πόλης Ταμίλ Ναντού στην Ινδία ήρθαν αντιμέτωποι μια δυσάρεστη έκπληξη όταν ένας άτυχος άνδρας αναζήτησε τη βοήθειά τους λόγω έντονης φαγούρας στο εσωτερικό του αυτιού του.
Τελικά έφταιγε ένας... γρύλος μήκους επτά εκατοστών που είχε σφηνώσει στο αυτί του άνδρα και μάλιστα το ζωύφιο ήταν ζωντανό!
Με εξαιρετικά επιδέξιους χειρισμούς και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τσιμπιδάκι, οι γιατροί κατάφεραν να απομακρύνουν το γρύλο.
Πώς κατέληξε όμως ο γρύλος να «φωλιάσει» στο αυτί του άτυχου άντρα;
Ο ερευνητής Μάικλ Σουίτ από το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι στην Αγγλία εξηγεί πως οι γρύλοι συνηθίζουν να κρύβονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι λοιπόν πιθανό να τρύπωσε στο αυτί την ώρα που ο άντρας λοιμόταν και να παρέμεινε εκεί την επόμενη ημέρα μέχρι να νυχτώσει και πάλι.
Ευτυχώς ο άνδρας απευθύνθηκε άμεσα στους ειδικούς όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια δυσφορίας κι έτσι δεν αντιμετώπισε σοβαρές επιπλοκές.
Ένα ζωύφιο ή ένα αντικείμενο στο εσωτερικό του αυτιού μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή, οίδημα, πυρετό, πόνο ή αιμορραγία κι έτσι απαιτείται η άμεση επίσκεψη στο γιατρό εάν εμφανιστούν ανησυχητικές ενδείξεις.



onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα