Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Φρούτα: Πότε να τα τρώμε και πότε να τα αποφεύγουμε



Αγαπώ τα φρούτα και τα τρώω καθημερινά, αλλά τώρα μαθαίνω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που πρέπει να τα τρώμε σε σχέση με το πώς θα τα χωνέψουμε. 

Όταν τρώτε φρούτα, εισέρχονται στο στομάχι και πεπτικά υγρά, όπως αλκαλικά και η τροφή αρχίζει να χαλάει και να μην χωνεύεται σωστά. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να τρώτε τα φρούτα σε μια σειρά που να υποστηρίζει την πέψη. 

Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς να τρώτε φρούτα και να χωνέψετε τις τροφές αποτελεσματικά. 

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

Τρώτε τα φρούτα με άδειο στομάχι. Καλύτερα να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε το πρωί, καθώς θα απορροφήσετε όλες τις βιταμίνες. Με αυτό τον τρόπο, θα αποφύγετε προβλήματα του πεπτικού συστήματος. 

Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 30 λεπτά μετά την κατανάλωση φρούτων, πριν να φάτε κάτι άλλο. 

Τρώτε φρούτα 3 φορές την ημέρα. Μεταξύ των γευμάτων είναι καλύτερα, γι 'αυτό προτείνουμε την κατανάλωση φρούτων 30 λεπτά πριν φάτε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. 

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΜΗΝ τρώτε τα φρούτα με άλλες τροφές. Το σώμα μας χρησιμοποιεί διαφορετικά ένζυμα για να αφομοιώσει τα φρούτα και χρειάζεται να επεξεργαστεί τα θρεπτικά συστατικά και την ίνα ξεχωριστά. 

ΜΗΝ τρώτε φρούτα πριν πάτε για ύπνο ή μετά από ένα γεύμα. Τα σάκχαρα θα  καταστρέψουν τη διαδικασία της πέψης. 

ΜΗΝ τρώτε  φρούτα πριν πιείτε κρύα ποτά. Αν πίνετε κρύο νερό μετά το φαγητό, στερεοποιείτε οποιεσδήποτε λιπαρές τροφές που έχετε καταναλώσει και επιβραδύνετε την πέψη. Αφού φάτε, είναι καλύτερο να πάρετε ένα ζεστό ρόφημα. 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το φρούτο είναι ένα φυσικό εργαλείο για ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ και μας εφοδιάζει με φυσικά υγιή σάκχαρα, έτσι ώστε όταν καταναλώνεται με το σωστό τρόπο καθαρίζει το σώμα σας από τις τοξίνες και βοηθάει το πεπτικό σύστημα. 

mindbodygreen
Απόδοση Κειμένου dorieas 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα