Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Οδηγίες από έναν ειδικό: «Τι να κάνετε αν ο γείτονάς σας είναι Τζιχαντιστής»

Οι ειδικοί τζιχαντολόγοι, είναι βέβαιοι: Το σχέδιο των τζιχαντιστών, είναι να 

γεμίσουν τη χώρα με δήθεν φιλήσυχους, άκακους γείτονες, ώστε να μας 

καθησυχάσουν και να χαμηλώσουμε τα επίπεδα συναγερμού μας!

Λεπτομέρεια από το φυλλάδιο με τις οδηγίες αντιμετώπισης κρυφο-Τζιχαντιστών που κυκλοφόρησε ο συνεντευξιαζόμενος
Λεπτομέρεια από το φυλλάδιο με τις οδηγίες αντιμετώπισης κρυφο-Τζιχαντιστών που 

κυκλοφόρησε ο συνεντευξιαζόμενος


Ο Θ.Β. είναι δημοσιογράφος. Έχει παρακολουθήσει όλα τα video ισλαμιστών που κυκλοφορούν και έχει ειδικευθεί στις αντιμετώπισή τους. Πρόσφατα απέκησε και δική του εκπομπή σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, όπου δίνει οδηγίες στους τηλεθεατές, για την περίπτωση που βρεθούν δίπλα σε κάποιο μέλος του ISIS. Επίσης, έχει εκδόσει δύο εκπαιδευτικά βιβλία και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά DVD με θέμα την αντιμετώπιση των Τζιχαντιστών.
Καλησπέρα. Όπως ισχυρίζεστε σε πρόσφατες συνεντεύξεις σας, o ISIS, έχει διοχετεύσει στη χώρα, πάνω από 5.000.000 τζιχαντιστές, μεταμφιεσμένους σε δήθεν φιλικούς συμπολίτες μας, για να μας καθησυχάσει. Έτσι, όταν εξαπολύσουν την τελική επίθεσή τους να μας βρούν απροετοίμαστους.

Και θα την εξαπολύσουν, αν δεν κάνουμε κάτι! Κοιτάξτε... Αυτοί οι δήθεν φιλικοί «συμπολίτες», εντός εισαγωγικών, είναι κυριολεκτικά παντού! Κυκλοφορούν ανάμεσά μας χαμογελαστοί. Για να μας κάνουν να σκεφτούμε «Α, τελικά οι Μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί άνθρωποι, όπως εσύ κι εγώ...» Με το κόλπο αυτό οι ανυποψίαστοι λένε ότι τελικά δεν είναι σωστό η αστυνομία να σταματάει όποιον μουσουλμάνο βρίσκει και να τον ανακρίνει βίαια, όπως προτείνω εγώ, γιατί «αχχχ αυτό είναι – λένε – ρατσιστικόοοο».

Πράγματι! Απ’ ότι φαίνεται όμως, σε αυτή την ευαισθησία μας βασίζονται οι Τζιχαντιστές! Άρα; Τι πρέπει να κάνουμε;
Εγώ λέω, μόλις δεις κάποιον που υποψιάζεσαι ότι είναι μουσουλμάνος, να πας κατευθείαν πάνω του, να τον κοιτάξεις άγρια στα μάτια και να του πεις «σε κατάλαβα! Δε θα μου ξεφύγεις...». Δε με νοιάζει αν είναι άντρας, γυναίκα ή ένα γλυκούλικο καφετί μωρό-τζιχαντιστής σε καρότσι!
Έχετε όμως κάνει σαφές σε όλους, ότι αυτοί οι Τζιχαντιστές είναι τόσο ύπουλοι, που μερικές φορές δεν μπορείς να πεις καν με σιγουριά ότι είναι Μουσουλμάνοι!
Πολύ σωστά! Μεταμφιέζονται. Μπορεί να έχουν μεταμφιεστεί σε Φιλιππινέζους, σε Βραζιλιάνους, σε Γερμανούς, ακόμα και σε Έλληνες! Ο καθένας που περπατάει δίπλα σου μπορεί να είναι Τζιχαντιστής! Εμένα, όποτε με πλησιάζει κάποιος που μοιάζει π.χ. με Φιλιππινέζο ή με Αφρικανό ή ακόμα και με μουσάτο χίπστερ, του περνάω αμέσως χειροπέδες, τον ακινητοποιώ στο έδαφος και στη συνέχεια τον κοιτάζω κατευθείαν στα μάτια και τον ρωτάω: «Πού έχεις κρυμμένο το Κοράνι σου, Αχμέτ»;
Δηλαδή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση κάθε στιγμη;
Ασφαλώς! Μόνο οι πραγματικά τρομοκρατημένοι θα επιβιώσουν! Αλλά προσοχή: Μην τους πλησιάζετε πολύ κοντά. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι! Ειδικά αν είναι πολύ φιλικοί. Πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να τους συμπαθήσεις! Και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να σε κολλήσουν και να γίνεις κι εσύ τζιχαντιστής! Γιατί είναι μεταδοτικό!
Φρικτό! Οπότε τι μπορεί να κάνουμε για να προστευθούμε;
Αν υποπτευθείς κάποιον, το πιο ασφαλές πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να τον πυροβολήσεις. Τώρα: αν αρχίσει να κλαψουρίζει και να ικετεύει στα αραβικά, καθώς πεθαίνει, έχεις πετύχει διάνα! Είναι σίγουρα Τζιχαντιστής, οπότε έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις: Σώθηκες! Δεν μπορεί πια να σε αποκεφαλίσει ή να σε ανατινάξει. Αν τώρα δε μιλήσει αραβικά, πάλι σώθηκες.Δεν είναι Τζιχαντιστής, οπότε μπορείς να τον εμπιστευθείς!
Ναι, αλλά θα είναι νεκρός...
Πράγματι. Αλλά μόνο με τους νεκρούς μπορείς να εμπιστεύεσαι πραγματικά! Έτσι δεν είναι;
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα όσων εκμεταλλεύονται τον κίνδυνο των Τζιχαντιστών προκαλώντας τρόμο για ίδιον όφελος. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ούτε επιχειρεί να μειώσει τον κίνδυνο του θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Ο συντάκτης, καταδικάζει απερίφραστα την ηλιθιότητα, από όπου κι αν προέρχεται. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα