Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΗ, ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ


Μια κυρία, 32 χρονών, παντρεμένη, καθηγήτρια, είχε ερωτική σχέση με 14χρονο μαθητή της. Το καλύτερο! Έτσι λέω εγώ. Αν ήμουν ο πατέρας του πιτσιρικά, κακώς τον λέω πιτσιρικά, θα το πανηγύριζα. Κι όμως! Το κορίτσι, λέω για την 32χρονη, το καταδίκασαν όλοι, και την περάσανε από δίκη, και την έδιωξαν από το σχολείο. Μεσαιωνικά πράγματα, λέω εγώ.
Κατ' αρχήν. Έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο, όχι μεμονωμένη περιπέτεια. Συμβαίνει, δηλαδή, δασκάλες να πηδιούνται με μαθητές. Σκέψου πόσες τέτοιες υποθέσεις υπάρχουν, πέρα από τις πολλές που γνωστοποιούνται. Κάθε τόσο και σκάει μια τέτοια περίπτωση. Να, γιατί μιλάω για φαινόμενο.
Παρακάτω. Κακώς χαρακτηρίζουν ανήλικο του 14χρονο.
Όταν στην εποχή μας ένα παιδί στην ηλικία του κυκλοφορεί μόνος του έξω, σε νυχτερινές εξόδους, δεν τον λες ανήλικο, δηλαδή ότι έχει ανάγκη προστασίας. Άσε ότι είναι άστοχη, είναι μαλακία η λέξη “ανήλικος”, δηλαδή ότι δεν έχει ηλικία.
Παρακάτω. Γιατί τα έβαλαν με την 32χρονη ότι αποπλάνησε τον νεαρό. Πώς το ξέρουν ότι δεν συνέβη το αντίθετο; Ότι το αγόρι να αποπλάνησε την κοπέλλα. Το ξέρουν;
Παρακάτω. Πού το βλέπουν το κακό ένας έφηβος, που πλέον είναι σε θέση να κάνει σεξ, να έχει σχέση με κάποια μεγαλύτερή του; Το ιδεώδες ζευγάρωμα, λέω εγώ. Το αγόρι σε μία τέτοια σχέση θα μυηθεί στο τι είναι η γυναίκα αλλά και στο γαμήσι με άτομο, λόγω ηλικίας του, εξ ορισμού πιο έμπειρο.
Τι ίδιο, λέω εγώ, θα ευχόμουν αν ήμουν πατέρας κοριτσιού 14 χρονών, να είχε σεξουαλική σχέση με 32χρονο και 42χρονο, ακόμα καλύτερα.
Μόνον έτσι μεγαλώνουν σωστά οι άνθρωποι, όταν μαθαίνουν δίπλα στους μεγαλύτερους. Ακόμα και στο θέμα του σεξ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα