Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ


Να πω μια ιστορία που θυμήθηκα. Μπάνιζα τα πλάνα από την υποδοχή “ηρώων”, των ποδοσφαιριστών της εθνικής Αλβανίας, όταν επέστρεψαν στην πατρίδα από την Σερβία. Όσο να 'ναι όταν είσαι Έλληνας, όταν έχεις ζήσει τον Αλβανό εδώ και έξι αιώνες στην Ελλάδα, βλέπεις μ' άλλο μάτι το πως εκφράζεται ο συγκεκριμένος γείτονας. Θυμήθηκα την ιστορία έτσι για να γρατσουνίσουμε κάποια πράγματα όχι μόνον αλβανικά αλλά και ελληνικά.
Πριν από 16 χρόνια ο πρόεδρος της κοινότητας Παλαιού Κεραμιδίου στο νομό Πιερίας, κάποιος κύριος Βασίλειος Κουρκούτας βρήκε τη λύση στο πρόβλημα με τους Αλβανούς. Απαγορεύεται να κυκλοφοράνε μετά τη δύση του ηλίου.

Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα. Ο κοινοτάρχης έβγαλε αποσπάσματα στους δρόμους, ήταν Μάρτιος του 1998, και όποιος Σκεντέρμπέης τολμούσε να ξεμυτήσει του την πέφτανε δεόντως. Κάποιον Αλβανό τον ρίξανε σε πηγάδι. Φοβερά πράγματα.
Το φοβερό ήταν ότι ξεσηκωθήκανε όλα τα νούμερα που το παίζουν δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και λέγανε τα δικά τους. Ντροπή στουςφασίστες. Δεν επιτρέπονται αυτά στην Ελλάδα, στο λίκνον της δημοκρατίας, αίσχος στον Κουρκούτα τον Έλληνα Λεπαίν.
Ποια ανθρώπινα δικαιώματα, ρε; Τα ρεμάλια χωρίς ταυτότητα, διαβατήριο, ούτε άδεια εργασίας, έχουν δικαιώματα; Οι κανονικοί άνθρωποι, Έλληνες ή, ξένοι έχουν δικαιώματα. Αυτοί που δουλεύουν, που νοικιάζουν σπίτι, που έχουν χαρτιά, που είναι νομοταγείς, είτε Αλβανοί, είτε Κούρδοι, είτε όποιοι. Αυτοί που ληστεύουν, που σκοτώνουν, ποια δικαιώματα έχουν;
Λοιπόν. Αν είναι καθάρματα μια φορά εκείνοι οι Αλβανοί που μπήκαν στην Ελλάδα κι έφτιαξαν συμμοριες τότε δέκα φορές καθάρματα είναι οι Έλληνες υποστηρικτές τους, αυτοί που λέγανε πως κι εμείς οι Έλληνες έχουν εφτά εκατομμύρια μετανάστες. Τι πάει να πει αυτό; Ότι οι Έλληνες στην Αμερική και τον Καναδά, την Γερμανία και την Αυστραλια είχαν φτιάξει συμμορίες; Για το μεροκάματο στους Έλληνες τους γινόταν ο κώλος τάληρο από τη δουλειά στο εξωτερικό.
Εδώ οι Αλβανοί μπαίνανε μέσα στα σπίτια και γαμάγανε και δέρνανε. Βρήκανε μπουρδέλο, όχι κράτος στην Ελλάδα. Σε καμμία χώρα της Ευρώπης ένα εκατομμύριο δεν έφθασαν οι λαθρομετανάστες. Ποιος σκέφθηκε τα φουκαριάρικα τα γερόντια που ζούσανε μόνοι τους. Λέγαμε ότι ο γέρος πάει από χέσιμο ή, πέσιμο. Άλλαξε η παροιμία. Και από Αλβανό πάει ο γέρος στην Ελλάδα.
Έπρεπε να πέσει η πείνα στο μπουρδέλο για να αρχίσουν να αραιώνουν οι Αλβανοί κακοποιοί. Διαφορετικά θα γινόταν το τούμπα έργο του Κουρκούτα. Ντιρεκτίβα αλβανική: Απογορεύεται στους Έλληνες να κυκλοφοράνε μετά τη δύση του ηλίου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα