Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η προφητεία του ψηφιδωτού της Αμφίπολης


Εντυπωσιασμένη είναι η αρχαιολογική κοινότητα από το ψηφιδωτό που έφερε στο φως η ανασκαφική ομάδα της Άννας Παναγιωταρέα στον τάφο της Αμφίπολης υπό τη διακριτική παρουσία 352 φωτογράφων και 85 τηλεοπτικών συνεργείων.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το ψηφιδωτό απεικονίζει έναν γενειοφόρο άνδρα να οδηγεί ένα άρμα που σέρνεται από άλογα και καθοδηγείται από μια φιγούρα αγνώστου ταυτότητας.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, το ψηφιδωτό χρονολογείται στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αιώνα π.Χ. κι αποτελεί προφητική αναπαράσταση της τηλεοπτικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα εν έτει 2014.

Παράλληλα, το Discovery φιλοξενεί την άποψη της Άννας Παναγιωταρέα, η οποία έγραψε στο facebook ότι το άρμα συμβολίζει την Ελλάδα και τα άλογα τον ελληνικό λαό, ενώ ο γενειοφόρος άνδρας που το οδηγεί δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Πρετεντέρη - με το νέο του look - ο οποίος καθοδηγείται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.



Μάλιστα, στην άποψη αυτή συνηγορεί κι επιγραφή με σπρέυ που βρέθηκε κοντά στο ψηφιδωτό η οποία γράφει "Η Ανατροπή δεν είναι εκπομπή, Πρετεντέρη ψόφα να κάνουμε γιορτή".

"Μικροσκοπικά κομματάκια ξεπουλημένης δημοσιογραφίας, στημένων ρεπορτάζ και γλειψίματος των ελληνικών κυβερνήσεων συνθέτουν την εικόνα ενός χρεοκοπημένου καναλιού που έχει κάνει κατάληψη στις δημόσιες συχνότητες και δανείζεται υπέρογκα ποσά προκειμένου να παραμείνει σε λειτουργία", σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το πρακτορείο Associated Press αναφέρεται και στο κυκλικό κομμάτι στο κέντρο του μωσαϊκού που λείπει, παραθέτοντας ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι πρόκειται για τα μνημόνια που δήθεν σκίζει κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς κι ως εκ τούτου αφαιρέθηκαν από τη μονταζιέρα του Mega.

Τα διεθνή ΜΜΕ επισημαίνουν ότι ο τάφος της Αμφίπολης κρύβει ακόμα πολλές προφητείες, αφού, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στον επόμενο θάλαμο βρίσκεται νέο ψηφιδωτό που δείχνει το πάνελ της Ανατροπής εν έτει 2015 γεμάτο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χασκογελάνε με τα κρύα αστεία του καθεστωτικού Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μυξοκλαίγονται στην εκπομπή του "αντισυστημικού" Νίκου Χατζηνικολάου.

Τον τάφο της Αμφίπολης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο και η σύζυγος του Τζόρτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία, μετά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία, θα ζητήσει από την Κριστίν Λαγκάρντ την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα και θα διεκδικήσει τις τουρκικές αποζημιώσεις από την μάχη των Θερμοπυλών.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα σχετικά με τη διαπραγμάτευση: Η Κριστίν Λαγκάρντ είπε στον Γκίκα Χαρδούβελή ότι το 2010 με το χρέος στο 120% του ΑΕΠ η Ελλάδα ήταν σε τραγική κατάσταση και δε μπορούσε να δανείζεται παρότι το χρειαζόταν, ενώ φέτος με το χρέος στο 170% του ΑΕΠ η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να δανείζεται αβέρτα παρότι δεν το χρειάζεται. Πολύ λογικό αυτό.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα