Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Είσαι πάντα το πιο λευκό χρώμα απ' τις σκέψεις μου..!



Σχέσεις, δύσκολο πράγμα.. και εκεί που νομίζεις πως κατάλαβες πως λειτουργούν βλέπεις πως δεν έμαθες τίποτα. Κάθε άνθρωπος ξεχωριστός κάθε σχέση ιδιαίτερη και ένας καθημερινός σκοτωμός σε κάνει δολοφόνο χωρίς να θέλεις.Σκοτώνεις , σκοτώνεσαι αλλά αυτή είναι η ουσία, αυτή είναι η κάθαρση που επέρχεται από τις σχέσεις.
Έχεις το όπλο σηκωμένο απέναντι στον αγαπημένο σου άνθρωπο και με την παραμικρή αφορμή πυροβολείς. Μα ξαφνικά βλέπεις πως το αίμα που τρέχει δεν είναι δικό του, ακούς τον κρότο και αμέσως πονάς.

Νιώθεις όπως ένιωσε, νιώθεις την απώλεια , την πίκρα, την προδοσία. Νιώθεις όλα όσα δεν θα ήθελες ποτέ να νιώσεις και όλα αυτά γιατί επέλεξες να γίνεις δολοφόνος, αν δεν είχες πάρει το όπλο και δεν είχες σκοτώσει την ψυχή του τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει.

Τώρα κοιτάς δίχως να καταλαβαίνεις ακόμη ποιόν έχεις χάσει. Εσένα ή τον άνθρωπό σου; Είναι σαν να τους έχασες και τους 2. Τόσο έντονη απώλεια. Τόσο μεγάλη η χασούρα. Η θάλασσα δεν βοήθησε τελικά μάλλον έμπλεξε τα πράγματα περισσότερο.

Του σκότωσες το συναίσθημα και την ψυχή γιατί δεν συγχώρεσες ποτέ σε σένα, πως είχε πεθάνει το δικό σου. Σκοτώνεις την αγάπη του γιατί δεν μπορείς να βρεις που έχεις κρύψει την δική σου. Εκεί είναι μέσα στο χάος σου. Ψάξε θα την βρεις.

Ίσως να μην έφταιγε κανείς. Ίσως απλά να έπρεπε να σκοτωθούμε έτσι ώστε να ξαναγεννηθούμε αγνοί και απαλλαγμένοι από παλιές αμαρτίες. Ίσως.

Όπως και να 'χει θα Είσαι πάντα το πιο λευκό χρώμα απ' τις σκέψεις μου.....Σε αγαπώ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα