Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μαύρη Τετάρτη


Ακαριαία ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου απέναντι στις ανθελληνικές ορέξεις του ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει με περίσσιο θράσος να γίνει κυβέρνηση, αντί να παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση για πάντα.

Παρά τις χθεσινές αγωνιώδεις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να προκαλέσει οικονομικό κραχ ανάλογο με εκείνο του 1929, ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του κατάφεραν να κρατήσουν την πατρίδα όρθια, ώστε να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της προς την ανάπτυξη.

Μάλιστα, στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός δε δίστασε να φωτογραφίσει την Αξιωματική Αντιπολίτευση λέγοντας ότι άτομα από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ εισέβαλαν στο Χρηματιστήριο και ποδοπάτησαν τον δείκτη, εμποδίζοντάς τον από το να τρυπήσει το ταβάνι των 10.000 μονάδων, γεγονός που θα καθιστούσε τη χώρα μας οικονομική υπερδύναμη.

Μιλώντας ακατάπαυστα μπροστά στους βωβούς υπουργούς του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η Κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει το 10ετές ομόλογο κάτω από το ψυχολογικό όριο του 10%, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να το εκτινάξει στο 100% και να σκορπισει την ελληνική οικονομία στους πέντε ανέμους.

Εξερχόμενος από το υπουργικό συμβούλιο, ο Αντώνης Σαμαράς εκτόξευσε νέα πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο ανεύθυνος τρόπος με τον οποίο κάνει αντιπολίτευση τα τελευταία 2,5 χρόνια υπονομεύει τις προσπάθειες της Ελλάδας να παρουσιάσει εικονικά αποτελέσματα στην Ευρώπη και να ξεγελάσει τους δανειστές μας που βρίσκονται ένα βήμα πριν μας χαρίσουν το χρέος για την καλή μας την καρδιά.

"Μετά από μια Μαύρη Τετάρτη ξημερώνει μια Άσπρη Πέμπτη για τον τόπο. Οι θυσίες των Ελλήνων εφοπλιστών θα πιάσουν τόπο. Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.", υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός.

Από τη μεριά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκυλιάσει να τον διώξει, σε αντίθεση με το 4% του ελληνικού λαού που τον θέλει στην κυβέρνηση και το 96% που τον θέλει στη φυλακή.

Επικαλούμενος τους στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τί δεν κάνει για να τον θάψει, όμως ξεχνάει πως είναι σπόρος και βουτηγμένος στα σκατά μέχρι το λαιμό, ενώ δήλωσε διατεθειμμένος να ψηφίσει ακόμα και τον Τάκη Τσουκαλά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές και τον Κορυδαλλό.

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η ταύτιση του προγράμματος της Κυβέρνησης με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, έτσι ώστε μέχρι τις εκλογές να μη μπορούν οι ψηφοφόροι να διακρίνουν καμία διαφορά μεταξύ τους και να παίξουν την ψήφο τους κορώνα-γράμματα.

Αυτό είναι σωστό. 50-50. Ίσες ευκαιρίες για όλους.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Τελικά με τον Πάνο Σκουρλέτη τί έγινε; Έχω αγωνία μήπως χαθεί αυτό το άξιο τέκνο από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην ξεχάσω να του δώσω συγχαρητήρια για τις πηγές πληροφόρησής του. Μετά θα δώσω συγχαρητήρια και στην Κυβέρνηση που συνέχισε τη γελοιότητα. Γενικά έχω όρεξη να μοιράσω πολλά συγχαρητήρια. ΥΓ: Πάνο, Κουρή έδωσες και Κουρή θα λάβεις.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα