Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Είσοδος Άρη στον Αιγόκερω – Ασθένειες και άλλες Επιθέσεις

mars ingress in capricorn

Είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω λοιπόν με κάποια δυσκολία για τον αστρολόγο να δει ποια θα είναι ακριβώς η επίδραση του πλανήτη, καθώς από τη μία είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε σκληρές επιθέσεις του όταν βρίσκεται στον Αιγόκερω  – και σε αυτό συνηγορεί η μοίρα του Ωροσκόπου που συνδέεται με τον Νότιο Δεσμό της τροχιάς του Πλούτωνα, όμως από την άλλη η θέση του πλανήτη στο 12ο οίκο μας θυμίζει ποιο πολύ κλεφτοπόλεμο παρά κατά μέτωπο επίθεση.
Ίσως αποκαλυπτικότερη είναι η σύνδεση της μοίρας του Ωροσκόπου με τα μεσοδιαστήματα Σελήνης / Ποσειδώνα και Πλούτωνα / Χείρωνα που «θα τολμήσουμε να πούμε» ότι ίσως συνδέονται με την αντιμετώπιση επιδημίας (!).

Πράγματι αν ακολουθήσουμε τις όψεις του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω βλέπουμε καταρχήν μία τολμηρή ( ή ίσως έχουσα άγνοια κινδύνου) όψη 135 μοιρών με τον Δία, μετά μία αρκετά εκφοβιστική σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11 Νοεμβρίου, κατόπιν μία έξαρση που προκύπτει από το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 13 Νοεμβρίου και θα χρειαστεί να φτάσει η 1ηΔεκεμβρίου για να έχουμε μία κάπως πιο σταθεροποιητική όψη εξαγώνου με το Σκορπιό, αν και εδώ υπάρχει πάντα και ο φόβος της αμοιβαίας υποδοχής, αν θεωρήσουμε παραδοσιακό κυβερνήτη του Σκορπιού τον Άρη.
Εάν δεν πρόκειται για επιδημία, ίσως ακόμα χειρότερα να πρόκειται για εξάπλωση ενός τρομοκρατικού μορφώματος (που πλέον ξέρουμε ποιο είναι και ποια είναι τα 4 αρχικά του γράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο) που γίνεται πλέον από αρχές Δεκεμβρίου μόνιμα καθεστώς και αποκτά κρατική οντότητα.
Η παρουσία της Αφροδίτης σε πτώση στο Μεσουράνημα του χάρτη δεν είναι καθόλου καλός οιωνός, καθώς δείχνει αδυναμία του κράτους να αντιδράσει ηθικά, τουναντίον κρατικές παρεμβάσεις που είναι τελείως συμφεροντολογικές έως σκανδαλώδεις (και ξέρουμε επίσης ποιο κράτος στη γειτονιά μας είναι αυτό που επηρεάζεται από το ζώδιο του Σκορπιού).
Ο ωροσκόπος σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών δείχνει επίσης μία συγκυρία πολύ σημαντική κοσμικά και ένα λάθος timing που θα στοιχίσει.
Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε λοιπόν είτε για μία επέλαση επιδημίας, είτε για μία επέλαση τρομοκρατικής οργάνωσης, οι που χρησιμοποιώντας κάθε μέσο παραπλάνησης – αλλά και σκληρότητα – όπως επίσης και υποστήριξη από κάποια κράτη, θα καταφέρει κάπου εκεί στις αρχές Δεκεμβρίου να παγιοποιήσει μία έκταση εξάπλωσης, σε ένα όριο που θα είναι μάλλον υπέρ του.
Οι πολίτες από την άλλη όπως υποδηλώνονται από τη Σελήνη στο χάρτη και τις όψεις της στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχουν μία τελείως άλλη κατεύθυνση, λειτουργώντας συλλογικά και αντιδρώντας φωτισμένα (τρίγωνο Δίας) και ανατρεπτικά (τρίγωνο Ουρανός) σε αυτές τις εξελίξεις.
Αναμένεται να δούμε πού θα καταλήξουν τα πράγματα, καθώς ο κόσμος παρά την αντίδραση του, δε θα είναι αυτός που θα σταματήσει την εξάπλωση της λαίλαπας.
Θα είναι ο Κρόνος… Εν προκειμένω η «άνωθεν» παρέμβαση να σταματήσει «εδώ» η «επιδημία» (με εισαγωγικά ή χωρίς).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα