Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Και για τα δύο ανδρικά κεφάλια θα ισχύει πλέον ο κεφαλικός φόρος!

apognosi
Άμεσο διπλασιασμό των κεφαλικών φόρών (γνωστών και ως χαρατσιών) για σύσσωμο τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας, προβλέπει το νέο πακέτο μέτρων εξυγίανσης της οικονομίας που ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση η Τρόικα! 
Σε αλλαγή φύλλου προσανατολίζονται χιλιάδες Έλληνες άνδρες, αφoύ από το πρωί της Δευτέρας, κατόπιν ρητής εντολής των εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κεφαλικός φόρος θα αποκτήσει πλήρως κυριολεκτική σημασία, αποκτώντας εφεξής ισχύ τόσο για το πάνω όσο και για το κάτω κεφάλι των ανδρών.
Μεγάλες εσωκυβερνητικές έριδες φέρνει η νέα απαίτηση των Τροικανών!

Για μία άκρως αντισυνταγματική πρόβλεψη των δανειστών η οποία παραβιάζει προτοφανώς την συνταγματικώς κατοχυρωμένη αρχή ισότητας των φύλωνκάνουν λόγο εδώ και λίγες ώρες έγκριτοι συνταγματολόγοι της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της ΕΛΙΑΣ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απειλεί μέχρι και με ηρωική έξοδο από τη συγκυβέρνηση.
«Εκτός από πολιτικός, μην ξεχνάτε πως εδώ και πολλά χρόνια ασκώ με επιτυχία και το λειτούργημα του συνταγματολόγου. Δεν είναι δυνατόν να συναινέσω λοιπόν στην αντισυνταγματική αυτή επιταγή των δανειστών.
Ως εδώ και μη παρέκει.
Γαμώ το κεφάλι μου, για να δανειστώ μία γνωστή έκφραση του συναγωνιστή μου Αντώνη. Δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά εγώ δεν σκοπεύω με τίποτα να επιτρέψω την επιβολή ενός τέτοιο χαρατσιού».
δήλωσε εξοργισμένος στους δημοσιογράφους το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Όποιος άνδρας στην χώρα σας θέλει να αποφύγει τον διπλασιασμό του φόρου που του αντιστοιχεί, μπορεί κάλλιστα να ταξιδέψει στη Συρία και να συνεννοηθεί κατάλληλα με τους τζιχαντιστές».
δήλωσε τηλεφωνικά, σε αυστηρό τόνο, η Άνγκελα Μέρκελ  στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να εφαρμόσει πλήρως και χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, (και) τη νέα εξοντωτική αυτή για τους άνδρες της χώρας απαίτηση των δανειστών.
 Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τους πλαστικούς χειρούργους!
Τεράστιο είναι το κύμα ενθουσιασμού που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον κλάδο των πλαστικών χειρούργων οι οποίοι πιστεύουν ότι το νέο αυτό μέτρο της Τρόικα πρόκειται να αυξήσει ραγδαία την εισροή πελατών στα κατά τόπους ιατρεία τους.
«Αυτός ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας κεφαλικός φόρος πρόκειται να ανακουφίσει τον κλάδο μας σημαντικά. Είμαι σίγουρος ότι κανένας Έλληνας άνδρας δεν θα ανεχτεί τη διατήρηση του κάτω κεφαλιού του όταν πλέον θα ξέρει ότι δεν θα εξαιρείται ούτε αυτό της φορολόγησης.
Θέλω σε αυτό το σημείο να καθησυχάσω πλήρως όλους τους άνδρες της χώρας που θα προσέλθουν για χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου. Ως κλάδος έχουμε πάρει ήδη απόφαση για μεγάλες εκπτώσεις στο συγκεκριμένο είδος υπηρεσιών μας».
δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους διακεκριμένος πλαστικός χειρούργος της πατρίδας μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα