Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;

Το γύρο του κόσμου κάνουν βίντεο και φωτογραφίες με ασθενείς του Έμπολα που μεταφέρονται με ιδιαίτερη προσοχή από ειδικευμένο προσωπικό μέσα σε προστατευτικές στολές. Τα ΜΜΕ φροντίζουν να παίζει το δελτίο Έμπολα καθημερινά. Το γύρο του κόσμου όμως κάνουν και στα social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και τα σχόλια όσων ασχολούνται με ζήλο για να αποδείξουν πόσο σκηνοθετημένα είναι όλα αυτά. 
Picture
«Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;», διερωτάται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε σημερινό δημοσίευμά της, σχολιάζοντας την εμφάνιση ενός άντρα αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων δίπλα στην 29χρονη Άμπερ Βίνσον, τη δεύτερη νοσηλεύτρια από το Ντάλας η οποία έχει προσβληθεί από τον Έμπολα.
Ενώ όλοι γύρο του φορούν τις προστατευτικές στολές και έχουν λάβει όλα τα 'απαραίτητα' μέτρα για την προστασία τους, κάποιος εμφανίζεται τελείως εκτεθειμένος δίπλα στην ασθενή. Το βίντεο έγινε viral και οι σχολιαστές δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο. Γι' αυτό και η Daily Mail, βγήκε με άρθρο της εκφράζοντας...'απορία'!

Βίντεο ΕΔΩ
Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός ο ηλίθιος; Προφανώς κάποιος που δεν είναι ηλίθιος, αλλά ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος να κολλήσει κάτι.

Το ABC News αναφέρει ότι είναι κάποιος υπεύθυνος της Phoenix Air, στον οποίο όμως δεν δόθηκε καμία προστατευτική στολή, παρότι ήρθε τόσο κοντά με την ασθενή και το νοσηλευτικό προσωπικό. Αργότερα, παρουσιάζεται στο τέλος του προορισμού της πτήσης, στην Ατλάντα, όπου όπως φαίνεται συνταξίδεψε μαζί τους με τα ρουχαλάκια του... Ξέμειναν από θεατρικές στολές;
Πριν λίγο καιρό, με τον ασθενή στην Ισπανία και τη μεταφορά του μέσω αεροπλάνου κάποιος άλλος μεγέθυνε τις λεπτομέρειες του βίντεο και... ως εκ θαύματος, δεν υπήρχε κανείς ασθενής στο ειδικό φορείο. Οι δε στρατιωτικοί που συνόδευαν τον ασθενή δεν φορούσαν απολύτως καμία στολή:
Βέβαια, εδώ πρέπει να παρατήσεις ό,τι κάνεις και να ασχολείσαι καθημερινά με το σόου. Αλλά οι "ασθενείς" στην Ισπανία, έφεραν θετικά αποτελέσματα.  Οι ΗΠΑ ζήτησαν από την κυβέρνηση της Μαδρίτης την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις αμερικανικές αεροπορικές βάσεις στην Ισπανία στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για την αντιμετώπιση της κρίσης του Έμπολα στην Αφρική - οι τέσσερις βάσεις στην Ισπανία είναι στο Μορόν ντε λα Φροντέρα,στη Ρότα, στο Τορεχόν ντε Αρντός και στη Σαραγόσα.

"Οι αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν πράγματι από την Ισπανία να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις τους στη χώρα ως διακομετακομιστικά σημεία για την επιμελητεία και τους μηχανικούς που κατασκευάζουν νοσοκομεία εκστρατείας στη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε", δήλωσε πηγή από το ισπανικό υπουργείο Άμυνας προς το Ρόιτερς.

Και η Μαδρίτη αναμένεται ότι θα συμφωνήσει στο αίτημα, πρόσθεσε, βεβαίως βεβαίως.

Οι ΗΠΑ έχουν ήδη αναπτύξει κάπου 4.000 στρατιώτες στη Δυτική Αφρική, δήθεν για να βοηθήσουν στον περιορισμό της επιδημίας. Πως αλλιώς θα είχαν την ευκαιρία για στρατιωτική επέμβαση και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Πάντως αν ειλικρινά η Daily Mail αναρωτιέται ποιος είναι ο "ηλίθιος", σε βάζει πράγματι σε πειρασμό να της απαντήσεις... μάλλον εσύ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα