Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Να θυμάστε ότι τα θαύματα βρίσκονται στα πάνω ράφια της ζωής



Πολλά χρόνια πριν είχανε ζητήσει απ' τη μητέρα Τερέζα να λάβει μέρος σε μια διαδήλωση κατά του πολέμου κι  η απάντηση της ήταν :" Αν κάνετε μια διαδήλωση υπέρ της ειρήνης καλέστε με"
Έχουμε μάθει , μας έχουνε μάθει, να μιλάμε με έναν τρόπο που τελικά οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα απ ότι φαινομενικά η δράση μας είχε τη πρόθεση να κάνει. Εκεί που θα "ακουμπήσουμε" τη συνείδηση μας , σε ότι συγκεντρώνεται η δύναμη του ανθρώπινου νου, αυτό διαστέλλεται. Έτσι λοιπόν μια "διαμαρτυρία" κατά στην ουσία δίνει ενέργεια στο υποκείμενο αντί να το εξασθενίσει. Σε ότι είμαστε ενάντιοι στην ουσία το δυναμώνουμε εν αγνοία μας. Ακόμη κι αν εκδηλώσουμε δράση σε βάρος αυτού του θέματος επίσης το "ενεργοποιούμε".

Αυτό που "σκοτώνει" είναι η απαξίωση του αρνητικού κι η εστίαση στο αντίστοιχο θετικό του. Η σκέψη ως αόρατο δημιουργικό εργαλείο δε πρέπει να εκχωρείται σε αυτό που δεν  θέλουμε αλλά σ' αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Είμαστε υπέρ της ειρήνης αλλά μιλάμε για τον πόλεμο,είμαστε υπέρ της αφθονίας αλλά διαδηλώνουμε κατά της φτώχειας. Παγκόσμιες ημέρες κατά , σε βάρος κλπ. Δε ξέρω αν όλα αυτά έχουν γίνει σκόπιμα αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο σοβαρό απ ότι φαίνεται και δεν είναι μόνο ότι το τελικό αποτέλεσμα συντηρεί τελικά ακριβώς αυτό που θέλουμε να εξαλείψουμε αλλά ταυτόχρονα χαμηλώνουμε τις δονήσεις μας και τις επιτρέπουμε να σέρνονται σε όλα τα αρνητικά.
Η δόνηση είναι η μουσική νότα που εκπέμπουμε και σύμφωνα με τη ποιότητα της έλκουμε στη ζωή μας τα πάντα Καθώς λοιπόν διαδηλώνουμε "κατά" συντονιζόμαστε άθελα μας στην άρνηση , στο συναίσθημα που αυτό εμπεριέχει κι η δόνηση μας χαμηλώνει εξαιρετικά. Το ίδιο γίνεται με τη διασπορά αρνητικών ειδήσεων κυρίως όταν πρόκειται για εντυπωσιασμό , χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες φράσεις που φοβίζουν το πλήθος. ΌΛα στο βωμό του καλού και της προφύλαξης του κόσμου. Σας υπενθυμίζω ότι ο Δούρειος Ίππος δεν ήταν δώρο.
Τα μισά και πλέον άρθρα που κυκλοφορούν κινδυνολογώντας είναι αβάσιμα γεμάτα παραπληροφόρηση με ελλειπή στοιχεία και περιέχουν ένα μικρό ποσοστό αλήθειας που τελικά πνίγεται απ το ψέμα.
Έχω διασταυρώσει πάρα πολλά αλλά δε θα τα ονομάσω. Ο καθένας ας τα ερευνήσει κι ας τα εξακριβώσει μόνος του στην ώρα του. Το σημαντικό όμως είναι να μη γινόμαστε "παπαγαλάκια" των παπαγάλων , κανάλια διασποράς αρνητικών δονήσεων εξυπηρετώντας έτσι τα σχέδια της μαύρης πλευράς.
Θέλουμε την πληροφόρηση για να λάβουμε τα μέτρα μας αλλά χρειαζόμαστε και την προφύλαξη, δε θέλουμε να μάθουμε τι θα μας "δηλητηριάσει" θέλουμε και το αντίδοτο. Συνεπώς πριν διαδώσουμε μια "επικίνδυνη" είδηση ας φροντίσουμε να ερευνήσουμε και ποια είναι η ασπίδα μας. Τίποτε στη φύση δεν είναι μόνο αρνητικό άρα κάπου υπάρχει και το αντίστοιχο θετικό της, γιατί εμείς στεκόμαστε μόνο στον ένα πόλο κι ειδικά τον καταστροφικό;
Αν θέλουμε τη χαρά ας μιλάμε γι αυτήν, αν θέλουμε την ειρήνη ας μιλάμε γι αυτήν,αν θέλουμε την αφθονία ας μιλάμε γι αυτήν. Ας μάθουμε να μιλάμε γιατί ο τρόπος που μιλάμε και σκεφτόμαστε χτίζει τις αξίες μας ,πολλές φορές ενεργειακές κι αόρατες αλλά όλα είναι αόρατα πριν γίνουν ορατά. εν τούτοις ισχυρές.
Αν θέλουμε να συντονιστούμε και να έλξουμε το θετικό πρέπει να "κοιτάξουμε" προς τη πλευρά του κι ας αφήσουμε οπίσω τον "σατανά"

Να θυμάστε ότι τα θαύματα βρίσκονται στα πάνω ράφια της ζωής


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα