Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ οι νομικές οδοί για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα!

αλαμουντιν-735x400

Και οι νομικές οδοί που θα απαιτηθούν για την επιστροφή των μαρμάρων στην πατρίδα μας μπαίνουν στο στόχαστρο της κυβέρνησης με σκοπό την είσπραξη όλων των απαραίτητων χρημάτων για την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.
Ορίστε ο πραγματικός λόγος για το οποίο η συγκυβέρνηση απαιτούσε τόσο επίμονα τη νομική διεκδίκηση της επιστροφής των κλεμμένων γλυπτών! 
Λίγες μόλις ώρες μετά την άφιξη στη χώρα μας της διάσημης νομικού και συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ Αμάλ Αλαμουντίν, το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Μεταφορών σε κοινή επιστολή που απέστειλαν στην γυναίκα του διάσημου ηθοποιού του Hollywood ζητούν την πλήρη καταγραφή από αυτήν σε χάρτη  όλων των νομικών οδών που θα χρειαστούν προκειμένου να γυρίσουν τα μάρμαρα πίσω στην Ακρόπολη.

Μέσα στην ίδια επιστολή η οποία φέρει την υπογραφή τόσο του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη όσο και του Υπουργείου Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τα 2 Υπουργεία επισημαίνουν στη Βρετανίδα καλλονή ότι η χαρτογράφηση αυτή των νομικών οδών εκ μέρους της κρίνεται άμεσα απαραίτητη για την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να επιβληθούν άμεσα από την τελευταία όλα τα αντίστοιχα διόδια στις σχετικές οδούς.
Σημειώνουμε σε αυτό το σημείο, πως είναι η πρώτη φορά που αποφασίζεται από την κυβέρνηση η επιβολή διοδίων σε νομικές οδούς.
Το ακριβές χρηματικό ποσό το οποίο θα υποχρεώνται να καταβάλλουν οι πολίτες για τα πρωτοφανή αυτά διόδια δεν έχει ακόμη καθοριστεί.
Διαρροές ωστόσο από το Υπουργείο Πολιτισμού κάνουν λόγο για διόδια τα οποία θα ξεπερνούν σε ύψος ακόμη και εκείνα που καλούνται να πληρώσουν όσοι πολίτες επιχειρούν να περάσουν με Ι.Χ. την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (=13ευρώ). 
Εκείνο το οποίο θα καθορίσει πλήρως συνολικό ύψος της πρόσθετης αυτής και δυσβάστακτης οικονομικής επιβάρυνσης που θα πρέπει να υποστούν οι πολίτες προκειμένου να δούνε ξανά τα μάρμαρα του Παρθενώνα πίσω στην Ελλάδα, είναι ο συνολικός αριθμός των νομικών οδών που έχει στο νου της Βρετανίδα καλλονή ο οποίος μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποτεθεί από κανέναν. 
Με μεγάλη αγωνία λοιπόν αναμένουμε τόσο την χαρτογράφηση των νομικών οδών από την διάσημη Βρετανίδα δικηγόρο του Hollywood όσο και τα ακριβή ποσά που θα αντιστοιχούν στα διόδια που θα επιβληθούν από την ελληνική κυβέρνηση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα