Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αξίζεις Τον Πλούτο


Αξίζεις Τον Πλούτο
Η ζωή μας είναι ο τέλειος αντικατοπτρισμός αυτών που πιστεύουμε. Έχουμε διαμορφώσει γνώμες γύρω από διάφορα θέματα όπως είναι το χρήμα από πολύ μικρή ηλικία.Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα είναι πως το χρήμα είναι κακό και η αιτία όλων των δεινών.
Έχοντας πλούτη μπορεί κάποιος να μοιραστεί, να δημιουργήσει πράγματα που θέλει, να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Ο πλούτος είναι προνόμιο, όχι κάτι κακό. Ο νόμος της φύσης τείνει προς τη ζωή, την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την αφθονία. Οφείλουμε στον εαυτό μας να ζούμε άνετα και να είμαστε επιτυχημένοι, πλούσιοι και χαρούμενοι.
Το βίντεο “Αξίζεις Τον Πλούτο” είναι σχεδιασμένο ώστε να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας απέναντι στον πλούτο και στο χρήμα, να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και να σας δώσει την αίσθηση του πλούτου. Ακολουθήστε τις οδηγίες και απολαύστε τις γεμάτες πλούτο σκηνές όσο το υποσυνείδητό σας θα δέχεται υποσυνείδητα μηνύματα και θα ενεργοποιείτε ώστε να αρχίσετε να πορεύεστε προς τον πλούτο. Να θυμάστε πως παρ’ όλες τις οποιεσδήποτε συνθήκες, μέσα στον νου σας βρίσκεται πάντοτε η πραγματική πηγή πλούτου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα