Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Oμπάμα και λοιποί συνωμότες. Εξιστορώντας την άκρατη πραγματικότητα με άγνωστο φινάλε



Για μία ακόμη φορά , ο Ομπάμα πέτυχε τον στόχο του πατώντας το μακρύ και βαρύ πόδι του στην Μ.Ανατολή έχωντας την Κοινή γνώμη ολάκερης της Δύσης με το μέρος του .
Οι επιχειρήσεις σε Συρία και Ιράκ έχουν ήδη ξεκινήσει και έχωντας μας εμμέσως πλής σαφώς ενημερώσει ο ίδιος ο Ομπάμα λέωντας «Δεν γνωρίζουμε πόσοι άμαχοι θα χρειαστεί να σκοτωθούν, μέχρι να τελειώνουμε με το καρκίνωμα της ISIS”, οι πρώτες καταγραφές θανάτων άμαχου πληθυσμού άρχισαν να καταφθάνουν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Και ποιος νοιάστηκε .!.
Ποιος έμαθε θα ρωτήσω καλύτερα ;

Κανείς διότι τα διεθνή κέντρα επιρροής και ενημερώσεως δεν εστίασαν σε αυτή την «λεπτομέρεια»
Στα αλήθεια, είναι λίγα εώς και αμελητέα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Είμαστε λίγοι και μικροί μπροστά στη φωτιά και το ατσάλι που ξερνά θάνατο.
Ξεκινώντας την αντίσταση μας σε αυτό που έχει στηθεί και ενορχηστρωθεί να παιχτεί μπροστά σε ΕΜΑΣ και με πρωταγωνιστες ΕΜΑΣ , καλό θα ήταν να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να φάμε αμάσητο το παραμυθάκι τους.
Κακά τα ψέμματα ,,,
Απώτερος στόχος του Ομπάμα δεν είναι τόσο οι Ισλαμιστές τρομοκράτες της ΙSIS αλλά ένας από τους βασικούς γεωστρατηγικούς συμμάχους του Πούτιν στην περιοχή .
Ο πρώτος άνδρας της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ.
Θυμόμαστε όλοι φαντάζομαι τότε πως η λέξη <<ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ>> ήταν απαγορευμένη για τα Διεθνή ΜΜΕ και είχε αντικατασταθεί με την φράση <<ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ>> …, καταλάβατε , εκείνη την ρομαντική φρασούλα που θύμιζε αξιαγάπητους και ταλαιπωρημένους από τον “δυνάστη” Άσσαντ ηλικιωμένους.
Άλλωστε στην αρχή της κρίσης της Συρίας και στην πρώτη απόπειρα της Δύσης να κατακερματίσει τον Άσσαντ , η ίδια ήταν αυτή που εξόπλιζε με στρατιωτικό υλικό τους ισλαμοφασίστες και μάλιστα στην πρώτη γραμμή ανεφοδιασμού ήταν οι ΗΠΑ και το “αγαπημένο” μας Ισραήλ, που όπως πάντοτε έτσι και εδώ , έχει τον τρόπο να κινεί νήματα και καταστάσεις κατά το συμφέρον του.
Τα κόζια γύρισαν και οι “συντεχνίες” με τρομοκράτες-αποκεφαλιστές του ISIS κατέστη σαφές πως έχουν “κοντά ποδάρια” και πως δέν μπορούν να εφαρμόζονται παρά μόνο στα λόγια και παροδικά.
Όλα όσα παρατηρουμε να συμβαίνουν και όλα οσα πρόκειται να διαδραμματιστούν στην Μ.Ανατολή ήταν το αποτέλεσμα του αυγού που εκκόλαπτε η Δύση κάτω από τα ρουθούνια των Ευρωπαίων και Αμερικανών πολιτών.
Από εδώ και πέρα η Δύση έχει στόχο να ξεμπερδέψει με δύο πράγματα :
  Με το φίδι που ανέθρεψε τόσα χρόνια στην Μ.Ανατολή και το χρησιμοποιούσε στις εκάστοτε περιπτώσεις για να εξυπηρετηθεί (Βλ. 11-Σεπτεμβρίου – Δίδυμοι Πύργοι )
Αλλά και με τον διακαή πόθο της να τελειώνει μία και καλή πλέον με τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα