Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

OI ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ



Φοβερά πράγματα. Το ευγενές σπορ του αερομοντελισμού στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας-Αλβανίας. Ένα τηλεκατευθυνόμενο ψευτοελικοπτεράκι άνοιξε πανιά πάνω από το γήπεδο(!) με τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας. Στοπ, εδώ!

Ποιος μιλάει σήμερα για την Μεγάλη Γερμανία; Ουδείς Γερμανός. Για τη Μεγάλη Αγγλία; Ουδείς Βρετανός. Για την Μεγάλη Γαλλία; Τη Μεγάλη Ισπανία; Ουδείς. 

Σα να το έχουν ξεχάσει ότι ήταν πρώην αυτοκρατορίες, αποικιοκρατικές δυνάμεις. Μόνον οι ακροδεξιοί, και οι πολύ καραακροδεξιοί της άκρας δεξιάς στις χώρες τους να μιλήσουν σήμερα για μεγαλοϊδεατισμό.

Στην Αλβανία, όμως σ' αυτή την πατσαβούρα των πρώην πλιατσικολόγων, που αποτελεί αγκάθι σ' όποια χώρα συνορεύει, παίζει μετά το 1990 η Μεγάλη Ιδέα, η Μεγάλη Αλβανία. Κι έχουν σημαία με κόκκινο χρώμα, το χρώμα το αγαπημένο όλων των αυτοκρατοριών από αρχαιοτάτων χρόνων. Με τον Αετό, ε, το περήφανο και αρπακτικό πετούμενο.


Φοβερά πράγματα. Αετό έχει σύμβολο εθνικό ο ποντίκης Αλβανός, ο σκατζόχοιρος Αλβανός, ο μισθοφόρος του Βυζαντίου, το τσουτσέκι του Σουλτάνου. Η φάρα που δεν ησύχασε ποτέ και μόνον στα χρόνια του κομουνισμού τους είχε μαντρώσει στην πατρίδα τους, στην Αλβανία, ο Εμβέρ Χότζα.

Για τα επεισόδια στο γήπεδο ένα θα πεις. Ήταν αναμενόμενα! Μη σου πω προγραμματισμένα!!! Τουλάχιστον μία ημέρα πριν ήταν βέβαιο ότι θα ...προκύψουν, σχεδόν είχαν προαναγγελθεί. Και οι “φόβοι” τους δικαιώθηκαν. Όταν μπαίνουν στο παιχνίδι, ποδοσφαιρικό κι όχι, οι μυστικές υπηρεσίες, το πράμα θα μπερδευτεί.

Εκείνο που δεν(;) ξέρεις είναι ποια πλευρά έστησε το έργο. Η σερβική, η αλβανική ή, κάποια τρίτη. Τελικά το ματς διακόπηκε. Ποιος ασχολείται με το ματς.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα