Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Τα «καμένα» videos του YouTube που έχουμε λατρέψει!



Βρίσκονται εκεί έξω εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας άφθονο γέλιο και εκπλήξεις, με τους δημιουργούς και τους συντελεστές τους να μας ξαφνιάζουν ευχάριστα με τις εμπνεύσεις και το ταλέντο τους. Υπερπαραγωγές (!) και στην εκτέλεση και στην ιδέα, αυτά τα «καμένα» βιντεάκια του YouTube, έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, έχουν εμπνεύσει και έχουν δημιουργήσει ξεκαρδιστικούς μύθους γύρω απ’ το όνομα τους….


1. «Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας Των Ninja» (2007)

Ένας πραγματικός θρύλος του YouTube που έγινε μια μεγαλοπρεπέστατη υπερπαραγωγή 2,5 περίπου ωρών! Οι συντελεστές του δεν αφήνουν τίποτα και κανέναν ήσυχο, καθώς διακωμωδούν, σατιρίζουν και καυτηριάζουν τα πάντα. Ένα τρελό αλλά σατανικά πονηρό σενάριο, γέλιο μέχρι δακρύων, ευφάνταστες χορογραφίες πολεμικών τεχνών, πολύ βία (!), καφρίλα σε στυλ b-movies των 80’s, σε μια από τις πιο cult δημιουργίες των τελευταίων ετών!
    Συνοπτικά…Ο Υάκινθος Σέκερης είναι μεγιστάνας που κατείχε τα πάντα και όλοι τον φοβούνταν. Η μοίρα όμως τον χτύπησε σκληρά, καθώς η γυναίκα του σκοτώνεται μυστηριωδώς. Από εκείνο το σημείο ο Υάκινθος γίνεται πιο απόμακρος και ακόμα πιο αδίστακτος. Θέλει να κατακτήσει όλο τον κόσμο και με την δύναμη του σουβλακιού (!) να τον προστατεύει, πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει.
    Το κράτος όμως επιστρατεύει τα πιο δυνατά του χαρτιά, δηλαδή τον εισαγγελέα Καραπιπέρη, ένα επιληπτικό γνώστη ανώτερων πολεμικών τεχνών, τον ορκωτό λογιστή Ανδρέου, ένα cyborg με κρυμμένα όπλα και μεγάλες αντοχές στη μάχη και τον αρχηγό τους, το δικηγόρο Σακελλαρίου, τον εγκέφαλο δηλαδή της σπείρας. Οι τρεις τους μαζί με την βοήθεια από ένα στρατό robot-ninja είναι έτοιμοι να καταστρέψουν τον Σέκερη και την Τιτάνια και να εξαλείψουν την διαφθορά, με κάθε τίμημα..…
    Comic bookdvd και άπειρα trailers, έχουν κάνει τον «Πανίσχυρο Μεγιστάνα ΤωνNinja» της Nostalgeek productions, ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα του ίντερνετ και σαφώς μια από τις πιο ξεκαρδιστικές δημιουργίες των τελευταίων ετών. Υποκλίνομαι στους Γιάννη Ρουμπούλια (Υάκινθος/Τριαντάφυλλος Σέκερης) που έχει γράψει το σενάριο, Κώστα Μίγγα (cyborg λογιστής), Βασίλη Λόγιο (δικηγόρος και εγκέφαλος της σπείρας), Νικόλα Χλωρό (επιληπτικός εισαγγελέας-ninja) και φυσικά, στον σκηνοθέτη (και όχι μόνο) Άρη Καπλανίδη.
Ακολουθεί το trailer, ενώ αν θέλεις (και αντέχεις) να δεις ολόκληρη την υπερπαραγωγή κάνε click εδώ.




2. «Το Κρασάκι Του Τσου» (2008) (To krasaki tou Tsou)

Άλλος ένας μύθος του YouTube και σαφέστατα η αρχή των πάντων. Μετά το «Κρασάκι του Τσου» δημιουργήθηκαν χιλιάδες παρόμοια videos, όχι όμως με την ίδια επιτυχία.
    Το τραγούδι «Shura no Hana-The Flower of Carnage» το ακούσαμε για πρώτη φορά στο soundtrack της ταινίας «Kill Bill» (2003) του Tarantino, αλλά ποιος άραγε γνώριζε για τι μιλάει ο ποιητής; Ήρθε λοιπόν μια θεότρελη παρέα το 2008 να μας λύσει την απορία! Η πιο σωστά, να μας μεταφέρει την δική της εκδοχή. Ένα βίντεο που περιγράφει ένα όμορφο αγόρι και τέσσερις θρυλικούς σαμουράι, γυρισμένο σε ένα απλό γκαράζ, που κάνει αναφορές στον πόλεμο και την βία (η πολύ ψαγμένη μελέτη του έργου) και μιλάει για την μανία της εκδίκησης.
    Υπάρχουν διάφοροι μύθοι σχετικά με αυτό το βίντεο, όπως το οτι κέρδισε σε ένα διαγωνισμό του internet, ενώ κάποιοι άλλοι τονίζουν πως πραγματοποιήθηκε εσκεμμένα για διαφημιστικούς σκοπούς γνωστής τράπεζας. Το σίγουρο είναι ένα: Πως αυτό το «κρασάκι» έχει πολύ, πάρα πολύ γέλιο!




3. «Το Άνθος Του Κακού» (2007)

Στην μακρινή Μπανανούπολη, ο σατανικός DrV και οι δυο σιχαμεροί βοηθοί του απειλούν να δηλητηριάσουν την πόλη με ένα διαβολικό λουλούδι. Υπάρχει κάποιος να σώσει την πόλη;
   Υπάρχει! 3 πασίγνωστοι σουπερ ήρωες, ο Superman, ο Spiderman και ο Batman. Ίσως και κάποιος άλλος!!! Βέβαια, καθώς όλα είναι ήσυχα εδώ και καιρό στην πόλη, οι ήρωες πρέπει να κάνουν κάτι για να βγάλουν τα προς το ζην. Ο Superman για παράδειγμα δουλεύει σε σουβλατζίδικο! Για το καλό της πόλης όμως θα αναλάβει και πάλι δράση.
Δες τον Spiderman σε πολύ προσωπικές στιγμές, από αυτές που πάντα είχαμε απορία αν τις κάνουν οι σούπερ ήρωες (!), καθώς και μυστικά μηνύματα που κρύβονται μέσα σε Kinder έκπληξη!
Θεότρελο βίντεο του xlmagazine productions που θα σε κάνει να κλάψεις!




4. «Ο Μαχητής Του Φωτός» 1&2 (2007)

Εξωγήινες δυνάμεις ήρθαν σε επαφή μαζί μας και μετά από ένα ατύχημα (;) δημιουργήθηκε ο «Μαχητής του Φωτός», προστάτης της δικαιοσύνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του ένδοξου γένους μας!
Στο δεύτερο μέρος, κακόψυχοι εξωγήινοι που μοναδικός τους σκοπός είναι να υποδουλώσουν το ανθρώπινο γένος, επέλεξαν και έστειλαν τους πιο Όμορφους Πολεμιστές του γαλαξία έτσι ώστε να εξολοθρεύσουν μια για πάντα το μοναδικό τους εμπόδιο.   
    Τα videos ενθουσίασαν το κοινό για τις ανύπαρκτες ερμηνείες, τις σκηνές μάχης και τα εκπληκτικά (!) τους εφέ, και πρέπει να ομολογήσω πως το 2ο μέρος είναι κάπως καλύτερο. Τα τυπάκια είχαν όρεξη να δημιουργήσουν ένα sci-fi θέμα και προφανώς να «παίξουν» με τα διάφορα εφεδάκια που προσφέρουν τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Το αποτέλεσμα όμως έχει πολύ πλάκα!




5. «Η Έξυπνη Σίτα» parody (2013)

Ναι ξέρω, υπάρχουν χιλιάδες παρόμοια βιντεάκια στο YouTube, το συγκεκριμένο όμως με έκανε και γέλασα πολύ. Ιδιαίτερα με το: μόνο 0,50 € σε 24 άτοκες δόσεις και τον ντελιβερά με το αναψυκτικό!
    Με φανερές επιρροές από Α.Μ.Α.Ν. αλλά με πλάκα και κέφι, τα παλικάρια με έκαναν να γελάσω πολύ.




6. «Γιαγκόναν ο Βάρβαρος» (2007) τριλογία

Κάτι που ξεκίνησε ως αστείο κατέληξε όνειρο ζωής και μια τριλογία επικών διαστάσεων. Οι συντελεστές συνελλήφθησαν πολλές φορές είτε για οπλοφορία (λόγω των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία) είτε επειδή σε χωριό (Λαμπίρι Αχαϊας) τους πέρασαν για Σατανιστές λόγω κουστουμιών και μακιγιάζ.
   Γυρισμένη σε 7 Χώρες (Κίνα / Σινικό Τείχος, Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Σκωτία, Ντουμπαϊ, Ελλάδα) για 4 συνεχόμενα χρόνια, με την συμμετοχή 500 φοιτητών και μαθητών και έχοντας κερδίσει τα περισσότερα βραβεία στην κατηγορία του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το έπος του Γιάγκου (7.5 IMDb) έφτασε να διδάσκεται στο εξωτερικό σαν το απόλυτο no budget / do it yourself κατόρθωμα, τρανή απόδειξη για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος χωρίς χρήματα ή επιχορηγήσεις από κανέναν, αρκεί να διαθέτει κέφι, φαντασία και... πολλή τρέλα!
    Η ταινία πραγματεύεται την πορεία και τις περιπέτειες του Πρίγκιπα, του Σκοτεινού Ξωτικού, του Μάγου και του Πράσινου Ξωτικού, που - μαζί με τον Γιαγκόναν - ξεκινούν για να νικήσουν τον κακό 'Ολκαρ.

Giagonan Ultimate (Όλη η ταινία)



Δες και αυτά:

Μπορει να μην είναι αστείο αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο μοντάζ

Το μόνο μη ελληνικό βιντεο αυτού του "αφιερώματος" και αποκλειστικά για λάτρεις του παλιου καλού DOOM. Οι τύποι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα