Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/11: Θα καταφέρει να σταθεί στον κομήτη Τσούρι το διαστημικό ρομπότ Philae;

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Αστρολογική επικαιρότητα, 14/11: Θα καταφέρει να σταθεί στον κομήτη Τσούρι το διαστημικό ρομπότ Philae;


Η ανησυχία των ειδικών για το αν θα καταφέρει να σταθεί το διαστημικό ρομπότ Philae στον κομήτη Τσούρι και το αεροπορικό ατύχημα του Bono των U2
Προσεδαφίστηκε μετά από 10 χρόνια διαστημικό ρομπότ σε κομήτη
Ένα μεγάλο εγχείρημα κινδυνεύει! 
Το διαστημικό ρομπότ Philae της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ESA γίνεται η πρώτη ανθρώπινη συσκευή που καταφέρνει να προσεδαφιστεί στον κομήτη Τσούρι -απομεινάρι της δημιουργίας του Ηλιακού μας συστήματος- ένα σύνολο από βρώμικες χιονόμπαλες που εκτιμάται ότι μπορεί να έφεραν το νερό στη Γη ή ακόμα και τα πρώτα συστατικά της ζωής. 

Το σήμα που επιβεβαίωσε την επιτυχημένη προσεδάφιση του έφτασε στις 12/11 λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), διανύοντας την απόσταση των 510 εκατομμυρίων χιλιομέτρων που απέχει ο κομήτης 67Ρ (διαστάσεων 4Χ2,5 χλμ) από τη Γη. 
Ωστόσο η προσεδάφιση είναι προβληματική αφού το Philae αναπήδησε και προσεδαφίστηκε ξανά σε ένα «αμμώδες» τμήμα του κομήτη, τα καμάκια (γάντζοι) δεν λειτούργησαν και έτσι το ένα από τα τρία πόδια που διαθέτει είναι στην κυριολεξία στο κενό. 
Η προσεδάφιση πραγματοποιήθηκε με τον διελαύνοντα Άρη στον Αιγόκερω (μεγάλο εγχείρημα) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (δύσκολο με πιθανότητες απώλειας) και σε τετράγωνο με τον διελαύνοντα Ουρανό (απρόβλεπτες εξελίξεις/προβλήματα με τα μηχανικά-ηλεκτρονικά μέρη). 
Όψεις που δείχνουν την ακαταλληλότητα της επιλογής μέρας της προσεδάφισης του διαστημικού ρομπότ καθώς το να παρουσιάσει περαιτέρω βλάβες ή ακόμα και να χαθεί στο διάστημα ως σενάριο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Παραλίγο να συντριβεί το αεροπλάνο που ταξίδευε ο Bono των U2
God save the Bono! Ο παγκοσμίου φήμης ροκ σταρ των U2 επέβαινε σε ιδιωτικό τζετ, που πετούσε από Δουβλίνο προς Βερολίνο, όπου το συγκρότημα θα εμφανιστεί, σήμερα το βράδυ στα μουσικά βραβεία BAMBI. 
Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 8.000 ποδών, πάνω από την γερμανική ακτογραμμή, η πόρτα του χώρου αποσκευών αποκολλήθηκε! 
«Μετά από περίπου μία ώρα ταξιδιού, άκουσαν έναν μεγάλο γδούπο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου! Τρόμαξαν πολύ, αλλά η πτήση συνεχίστηκε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην εφημερίδα «Irish Daily Mail».
 «Ήταν πολύ τυχερός, το αεροπλάνο μπορούσε να είχε πέσει! Ήταν σε μεγάλο υψόμετρο, όπου οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί. Νιώθει πολύ τυχερός που είναι ζωντανός», συνέχισε η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως η βλάβη του αεροπλάνου έγινε αντιληπτή όταν προσγειώθηκαν, ενώ μοναδική απώλεια ήταν οι... βαλίτσες που χάθηκαν στους αιθέρες! 
Ο διάσημος τραγουδιστής είχε τον διελαύνοντα Άρη (κίνδυνος/ μεταλλικά αντικείμενα) και τον διελαύνοντα Πλούτωνα, κυβερνήτη του 9ου οίκου (μακρινά ταξίδια) στον 12ο οίκο του (δοκιμασίες/ταλαιπωρίες). 
Την λύση την έδωσε η παρουσία του Δία (τύχη) επάνω στο μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα (τρόμος από ξαφνικά γεγονότα ) όπου όλο μαζί σημαίνει απρόσμενη τύχη!


astrology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα