Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τα 8 χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Facebook!


TEXNOLOGIA-I SOCIAL-TA 8 XEIROTERA PRAGMATA POY MPOREITE NA KANETE STO FACEBOOK
Μπορεί το Facebook να μας κρατάει σε επαφή με φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συνεργάτες αλλά ταυτόχρονα μας κρατάει σε επαφή με το παρελθόν. Και αυτό δεν είναι πάντοτε μια ευχάριστη εμπειρία. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να ξεχάσουμε, καταστάσεις που ευχόμαστε να μην είχαν συμβεί ποτέ ή πρόσωπα που προσπαθούμε να μην ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστά, αλλά είναι εκεί να μας στοιχειώνουν.
Αυτές είναι μερικές αυτοκαταστροφικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε στο Facebook, χωρίς ούτε καν να το συνειδητοποιήσετε!
  1. Μετράτε πόσοι σας είπαν χρόνια πολλά στα γενέθλιά σας!
Σίγουρα είναι ευχάριστο να βλέπετε τον τοίχο σας πλημμυρισμένο από ευχές για τα γενέθλιά σας. Αλλά, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αρχίσετε το μέτρημα και να συνδέσετε την δημοτικότητά σας ή την ποιότητα της κοινωνικής σας ζωής, με τον αριθμό των αναρτήσεων στον τοίχο σας.

  1. Κοιτάζετε παλιές φωτογραφίες και μηνύματα που αφορούν την/τον πρώην σας!
Λόγω των Facebook άλμπουμ και των αποθηκευμένων μηνυμάτων είναι πολύ εύκολο να κατρακυλήσετε στο παρελθόν. Τα ψηφιακά απομεινάρια μιας σχέσης που ατύχησε, δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Κάντε πέτρα την καρδιά σας και μην σκαλίζετε παλιές ιστορίες. Αν βρείτε τη δύναμη, απλά διαγράψτε για πάντα κάθε σας καλή ή κακή ανάμνηση. Άλλωστε δεν θέλετε η τωρινή σας σχέση να τα δει αυτά…
  1. Παρακολουθείτε ψηφιακά τη νέα σχέση του πρώην σας!
Αν δεν το κάνατε ποτέ, τότε μάλλον είστε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αυτού του είδους όμως οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και αδιέξοδες. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η παρακολούθηση της νυν συντρόφου του πρώην σας μετά από έναν χωρισμό, καθυστερεί την διαδικασία της επούλωσης των ψυχικών σας τραυμάτων και την προσωπική σας εξέλιξη.
  1. Διαβάζετε τα παλιά σας στάτους.
Σίγουρα αν ανοίξετε το ημερολόγιό σας, θα βρείτε πράγματα για τα οποία έχετε μετανιώσει αλλά τουλάχιστον αυτά που γράψατε δεν τα είδε και κανείς. Με το Facebook ισχύει το “τα γραπτά μένουν” ή τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσετε να τα διαγράψετε δια παντός. Μπορεί εκείνη την περίοδο να σας είχε πιάσει κάτι και γράφατε “άλλαντάλλα” μηνύματα, τα οποία σήμερα τα βλέπετε και φρικιάζετε με τον παλιό σας εαυτό και αναρωτιέστε τι είχατε πάθει. Είναι καλό λοιπόν να μην τα σκαλίζετε αυτά τα πράγματα.
  1. Ποστάρετε σε σημαντικές στιγμές ενώ δεν θα έπρεπε.
Είστε έγκυος και ποστάρετε κάθε μέρα την κατάστασή σας; Ακόμα χειρότερα, ανεβάζετε video κατά τη διάρκεια του τοκετού σας!!;;; Είστε στο μήνα του μέλιτος και ανεβάζετε κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες; Είστε στην κηδεία της γιαγιάς σας και ανεβάζετε φωτογραφίες για να δείξετε πόσο σας πάνε τα μαύρα;;; Έλεος!!! Υπάρχουν στιγμές που απλά πρέπει να τις κρατάτε για τον εαυτό σας, να τις απολαμβάνετε στο έπακρο και όχι να σκέφτεστε ότι είναι ωραία φωτογραφία για το Facebook. Οι φίλοι σας δεν θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα και θα σας περάσουν για υπερψώνιο και μάλλον θα έχουν και δίκιο.
  1. Ανεβάζετε μέσα στα νεύρα σας προσβλητικά στάτους και μετά το μετανιώνετε.
Μπορεί να έχετε δίκιο αλλά μέσα στα νεύρα σας το χάνετε. Επίσης, κάνετε κακό και στην κοινωνική σας εικόνα. Πάνω στα νεύρα σας μπορεί να γράψετε κάτι που σας κάνει να φαίνεστε ηλίθιες, σαρκαστικές ή ανορθόγραφες. Σκεφτείτε πριν ανεβάσετε κάτι και χρησιμοποιήστε την κοινή λογική.
  1. Στέλνετε κατά λάθος πρόσκληση σε κάποιον ψιλοάγνωστο ή φίλο-φίλου.
Είναι φυσιολογικό να ψιλοχαζεύετε το προφίλ κάποιου σχετικά άγνωστου, είτε γιατί σας αρέσει, είτε γιατί είστε κουτσομπόλα και θέλετε να τα ξέρετε όλα. Απλά, προσπαθήστε να το κάνετε διακριτικά. Μην του στείλετε κατά λάθος πρόσκληση φιλίας ή κάνετε κανένα άσχετο like, γιατί θα καρφωθείτε.
  1. Ανεβάζετε φωτογραφίες όπου εσείς δείχνετε θεά αλλά η φίλη σας Κουασιμόδος.
Δεν είναι σωστό να σαμποτάρετε τις φίλες σας. Ωραία. Μπορεί να είστε ωραία σε αυτή τη φωτογραφία αλλά τι φταίει η φίλη σας που την πετύχατε σε άσχημη γωνία; Γιατί θέλετε να την κάνετε ρεζίλι; Είναι καλύτερα να χάσετε αυτή την ευκαιρία αυτοπροβολής παρά μια φίλη! εσείς θα θέλατε να ανεβάσουν μια φωτογραφία σας όπου κάνει μπαμ η κυτταρίτιδα;
Φωτό από: mkhmarketing


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα