Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Θρίαμβος Γιακουμάτου: Έριξε τις τιμές στη χοληστερίνη της γυναίκας του!

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που είναι άκρως ενδεικτικό της ικανότητάς του να ρίχνει τις τιμές και το οποίο γεμίζει σίγουρα με τόνους αισιοδοξίας σύσσωμο το ελληνικό καταναλωτικό κοινό της χώρας, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ότι πέτυχε πριν λίγες μέρες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος!
Ειδικότερα, το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που εδώ και μήνες έχει πάρει πάνω του το ζήτημα της πτώσης των τσουχτερών τιμών στην ελληνική αγορά, όπως γνωστοποίησε πριν λίγες ώρες, με παρέμβασή του σε γνωστή πολιτική τηλεοπτική εκπομπή, κατόρθωσε να ρίξει τις πολύ υψηλές τιμές χοληστερίνης που είχε μέχρι σήμερα, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, η σύζυγός του.

Πρόκειται για μία προσωπική επιτυχία του Γεράσιμου Γιακουμάτου η οποία σίγουρα αναδεικνύει το ταλέντο του στην καταπολέμηση κάθε είδους υψηλών τιμών και δικαιώνει πανηγυρικά την επιλογή του πρωθυπουργού να του αναθέσει το πόστο του Υφυπουργού στο Υπουργείο Ανάπτυξης. 
Κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεοπτικής παρέμβασής του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης γνωστοποίησε μάλιστα στους δημοσιογράφους της εκπομπής ότι στο παρελθόν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και τις τιμές σε άλλης κατηγορίας καταστάσεις, όπως τιμές πίεσης και τιμές αιματοκρίτη .
Ανεπιβεβαίωτες πάντως προτίμησε να αφήσει ο Υφυπουργός όλες τις έντονες φήμες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι σε συντονισμένες προσωπικές του ενέργειες και παρεμβάσεις οφείλεται ακόμη και η πρόσφατη αισθητή πτώση των τιμών της θερμοκρασίας.
Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή Πανηγυρική παρέμβαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης:
«Καλημέρα σας. Προκειμένου να καθησυχάσω το κοινό που παρακολουθεί την εκπομπής σας σχετικά με τις υψηλές τιμές των προϊόντων στην ελληνική αγορά, θέλω να γνωστοποιήσω δημόσια ότι σήμερα βγήκα νικητής στη μάχη που είχα ξεκινήσει εδώ και μήνες με τις υψηλές τιμές χοληστερίνης της συζύγου μου.
Με ένα διαιτολόγιο, εξ ολοκλήρου προσωπικής μου εμπνεύσεως, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο εφαρμόστηκε υπό την αποκλειστική καθοδήγηση και εποπτεία μου, η σύζυγος μου εμφάνισε επιτέλους σήμερα μειωμένες τιμές χοληστερίνης, όπως πιστοποιεί το φαρμακείο της γειτονιάς στο οποίο την έστειλα πριν λίγο για μέτρηση.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τα βάζω με τιμές βγαίνοντας νικητής. Τις προάλλες είχα καταφέρει να ρίξω τις υψηλές τιμές πίεσης στενού υπερήλικα συγγενή μου, ενώ θριαμβευτικά αποτελέσματα είχε και παλαιότερη μάχη μου με υψηλές τιμές αιματοκρίτη οικογενειακού μου φίλου.
Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά τα χαρμόσυνα που σας ανέφερα σήμερα, πρέπει να κάνουν όλους τους Έλληνες να πάψουν επιτέλους να γκρινιάζουν για τις υψηλές τιμές των προϊόντων αφού είναι κυριολεκτικά θέμα λίγων ημερών να έχω καταφέρει να τις ρίξω και αυτού του είδους τις τιμές στα επίπεδα που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είναι». 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα