Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η Αγάπη κι η Ελευθερία θα μας ανυψώσουν σε ανώτερα επίπεδα...



Έχουμε απεριόριστη ελευθερία συμπεριφοράς και κυρίως πράξης μέσα στα γεγονότα και τις καταστάσεις που διαδραματίζονται στο περίγυρο μας κι αφορούν άμεσα ΄η κι έμμεσα εμάς. 

Αλλά ποιος είναι ο κυρίαρχος αυτής της ελευθερίας; 

Ποιος έχει τον έλεγχο αυτού του θείου δώρου μες τη ζωή; 

Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με γνώμονα την ακαμψία και τη δυσκαμψία που μας προκαλούν οι συνήθειες μας στη καθημερινότητα αλλά κι όλοι οι "εθισμοί" που δεν μας επιτρέπουν να δράσουμε διαφορετικά.. 


Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι αγανακτούμε απέναντι στο σύμπαν αλλά και σε συνανθρώπους μας επειδή φαινομενικά περιορίζουν την ελευθερία έκφρασης μας αλλά αδυνατούμε να δούμε τις αλυσίδες και τις άγκυρες με τις οποίες έχουμε δέσει εμείς τον εαυτό μας και τον κρατάμε στο βυθό θολών και βρόμικων ωκεανών.


Όπως ένας γίγαντας ο Γκιούλιβερ (Άνθρωπος) βρέθηκε δεμένος με χιλιάδες νήματα (προσκολλήσεις) πεσμένος στη γη (ύλη).


 Έτσι κι εμείς ξανά σε ένα καινούριο παραμύθι βρισκόμαστε αλυσοδεμένοι απ τα δικά μας ελαττώματα κι αντιδρούμε μόνο σε ότι βρίσκεται έξω απ εμάς αλλά η Ελευθερία ζει φυλακισμένη μέσα μας. 

Όταν απελευθερωθούμε απ όλα αυτά τα ατσαλένια νήματα τότε η Αγάπη θα κυκλοφορήσει ανεμπόδιστα μέσα μας κι η Ελευθερία θα μας ανυψώσει σε ανώτερα επίπεδα.

Τα Βιβλία μου Οι σκέψεις μου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα