Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τη λήξη της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ο Ηλίας Σπάθας!

SPATHAS2
Την πρόωρη λήξη της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής, με μία συγκινησιακά φορτισμένη ανακοίνωση ο MVP παίχτης της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός και παράλληλα εργαζόμενος με την ιδιότητα του διαιτητή στον ίδιο αγώνα Ηλίας Σπάθας.
Πρόκειται για μία απρόπτη εξέλιξη της σχέσης των δύο πλευρών, η οποία, μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε ο γνωστός Έλληνας διαιτητής για την -μη επιτευχθείσα τελικά- επικράτηση της ομάδας του Πειραιά στο παιχνίδι της Κυριακής, έχει ήδη προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο κλίμα παγωμάρας και μεγάλης απογοήτευσης τόσο στις τάξεις των οπαδών όσο και στο στρατόπεδο της ηγεσίας της ερυθρόλευκης ομαδας.
Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή ανακοίνωση του Ηλία Σπάθα:

«Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και μεγάλη όρεξη για συνέχιση της λαμπρής σταδιοδρομίας μου στην αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων,θέλω να γνωστοποιήσω προς όλο το ενδιαφερόμενο κοινό της ελληνικής αγοράς (διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων που συμμετέχουν στη Super League κλπ αρμοδίους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου) την πρόωρη και κοινή συναινέση διακοπή του συμβολαίου συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις, θέλω να υπογραμμίσω ότι η πρόωρη αυτή διακοπή της συμφωνίας μου με την ομάδα του λιμανιού πραγματοποιήθηκε καθαρά για δικούς μου προσωπικούς λόγους τους οποίους και δεν θα ήθελα να γνωστοποιήσω δημοσίως προς το παρόν.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μία φορά τόσο τους παίχτες όσο και την διοίκηση της ομάδας του Ολυμπιακού για την άρτια αγωνιστική συνεργασία που είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε στην Τρίπολη.
Η μόνη μου πίκρα από την όλη συνεργασία, η οποία μου δημιουργεί ομολογουμένως και κάποιες τύψεις, είναι ότι παρά την υψηλή απόδοσή μου στο ματς της Κυριακής, δεν καταφέραμε τελικά με τους υπόλοιπους παίχτες του Ολυμπιακού να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.
Παρά την απώλεια της νίκης βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως η όλη συνεισφορά μου στην αναμέτρηση εκτιμήθηκε δεόντως από την ομάδα στην οποία προσέφερα τις υπηρεσίες μου.
Εύχομαι πραγματικά να έχω μία αρμονική και αντίστοιχης ποιότητας επαγγελματική συνεργασία και με τις υπόλοιπες ομάδες με τις οποίες θα συνεργαστώ στο μέλλον».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, καλούμενος να σχολιάσει την πρόωρη αυτή λήξη συνεργασίας της ομάδας του με τον κορυφαίο Έλληνα παίχτη-διαιτητή, με εμφανή συγκίνηση και πικρία στο πρόσωπό του για το απροσδόκητο αυτό σημερινό διαζύγιο δήλωσε χαρακτηριστικά στους Έλληνες δημοσιογράφους:
«Θλίβομαι πραγματικά για την σημερινή απρόοπτη λήξη της συνεργασίας μας με τον Ηλία Σπάθα. Πρόκειται για έναν κορυφαίο στο είδος του παίχτη-διαιτητή ο οποίος όμως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πάει χαμένος στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Είναι ένα πραγματικό διαμάντι το οποίο θα προσφέρει τα μέγιστα σε όποια ομάδα και αν θελήσει να συνεργαστεί μαζί του. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τόσο καλοί επαγγελματίες στη δουλειά τους όπως o Ηλίας. Σας ευχαριστώ πολύ».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα