Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!



Το αποφάσισε και η Ελλάδα. Να επιτρέπει το σεξ μέσα στη φυλακή. Ο έγκλειστος θα έχει το δικαίωμα να δεχθεί την σύζυγό του ή, την γκόμενα του στη φυλακή, όχι για απλή επίσκεψη, αλλά για να κάνουν έρωτα, νόμιμα και κανονικά. Με την άνεσή τους, δηλαδή.

Μια ακόμα απόφαση στο μιλητό. Στα χαρτιά. Στο εξωτερικό που ισχύει η σεξουαλική επαφή του φυλακισμένου με πρόσωπο της αρεσκείας του, η δουλειά γίνεται σε ειδικό χώρο. Και η διεύθυνση της φυλακής είναι υποχρεωμένη να προμηθεύσει στο ζευγάρι τα απαιτούμενα. Σεντόνια, προφυλακτικά, λιπαντικά, δονητές, σαπούνια, πετσέτες, ό,τι χρειάζεται.


Στην ελληνικές φυλακές δεν υπάρχουν χώροι για την παραμονή κρατουμένων σε sex-room. Υπάρχει υπερπληρότητα, πέραν από όρια. Σ’ ένα συγκρότημα κελιών π.χ. για 100 φυλακισμένους έχουν εγκαταστήσει 150 και 180. Λοιπόν;

Μια τουαλέτα έχει το σπίτι και η οικογένεια είναι 17μελής. Τι γίνεται; Βγαίνει ο ένας για να πάρει σειρά ο άλλος, που περιμένει απ’ έξω από την πόρτα. Και πέφτει μανούρα. «Τέλειωνε, ρε!», «Προηγούμαι εγώ…», «Άσε με, γιατί θα τα κάνω επάνω μου». Τέτοια.

Σε κάποιες φυλακές, στο εξωτερικό, ο επισκέπτης, η επισκέπτρια μπορεί να παραμείνει μέχρι και τρία 24ωρα(!) στον ειδικό χώρο συνάντησης με τον φυλακισμένο.

Στον Καναδά ισχύει το άλλο. Τόσες ώρες έχει στη διάθεσή του στον ειδικό χώρο για να κάνει σεξ ο κατάδικος ανάλογα με το μέγεθος της ποινής του. Πήρες χαμπάρι; Πηδάς πολύ, περισσότερο, όσο λιγώτερο κακό παιδί είσαι.

Κάτι τελευταίο. Το 2010 στην Γερμανία έγινε. Ο φυλακισμένος αντί να πηδήξει την γυναίκα του, την έσφαξε, και μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα