Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Μικρές αλήθειες για το σεξ, που δεν γνωρίζουμε

sexy2
Ξεκινάμε λοιπόν και σας αναφέρουμε ότι η συχνότερη τοποθεσία των ενήλικων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα τους, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το αυτοκίνητο. Στις μικρότερες ηλικίες το αυτοκίνητο βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Μην φοβάστε ότι θα σπάσει το προφυλακτικό. Έρευνες έδειξαν πως το ποσοστό κινδύνου για να σπάσει ένα προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ, ξεκινάει από 0,4% και φτάνει το 2,3%. Πάντως κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούνται περισσότερα από 9 δις προφυλακτικά. (9.000.000.000)

sexy3
Πόσο αυξάνεται ένα πέος σε στύση σε σχέση με ένα χαλαρό πέος; Η διακύμανση είναι τεράστια. Μπορεί να αυξηθεί κατά 0,7 εκατοστά, μέχρι και 6,4 εκατοστά. Πάντως σε απόλυτους αριθμούς το μέσο μήκος του πέους είναι 7,5 εκατοστά σε χαλάρωση και περίπου 13 σε στύση.
Το σπέρμα έχει θερμίδες; Όχι πολλές. Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα περιέχει 5 θερμίδες .
Κάνουν σεξ οι συνάδελφοι στη δουλειά; Η απάντηση είναι ναι και εάν δεν το έχετε καταλάβει, τότε κοιμάστε. Περίπου οι μισοί από τους άνδρες και τουλάχιστον 2 στις 10 γυναίκες έχει απολαύσει το σεξ στη δουλειά, ενώ οι άλλοι εργάζονται.
Και αφού μιλάμε για γυναίκες μη νομίζετε ότι είστε ο καταπληκτικότερος των εραστών. Απλά να κρατάτε μικρό καλάθι αφού το 52% των γυναικών προσποιείται ότι φτάνει σε οργασμό και μάλιστα αυτό το κάνει τακτικά κατά τη διάρκεια του σεξ.
Πόσο διαρκεί το σεξ; Με τα προκαταρκτικά μέσα, ή χωρίς; Χωρίς τα προκαταρκτικά η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αγγίζει τα 420 δευτερόλεπτα. Δηλαδή τα 7 λεπτά.
sexy5
Η λέξη «sex» περιγράφεται για πρώτη φορά το 1382. Κατά τη διάρκεια του σεξ οι γυναίκες που μιλούν βρώμικα, είναι περισσότερες από τους άνδρες
Το ξέρετε ότι ανάλογα με το τι θα φάμε, αποκτά γεύση και το σπέρμα μας; Έτσι ανανάς και σέλερι κάνουν το σπέρμα γλυκό, ενώ ο καφές και το αλκοόλ το πικρίζουν.
Οι έφηβοι και οι νέοι προτιμούν το στοματικό σεξ περισσότερο από τη συνουσία. Οι γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, αγγίζουν το 75%, ενώ κατά τη διάρκεια της συνουσίας το ποσοστό δεν ξεπερνά το 25%.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα