Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Σαδομαζοχιστικά

Του Μετέωρου
  


Ο ΘΑμαράθ, που 'χουνε βγάλει κάλους τα δάχτυλά του να σχίζει τα μνημόνια δυόμισι χρόνια τώρα, και πάθανε αγκύλωση οι καρποί του αυταρχικά να δείχνει την έξοδο στους εκπροσώπους των δανειστών, εκλιπαρεί γονυπετής την τρόικα να επιστρέψει στην ένοχη, κρύα κι άδεια κάμαρη της ηδονής. Περισσότερο απ' τους ανέλπιστους οι απελπισμένοι έρωτες δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές των επιρρεπών στις αλγηδόνες του πόθου, τους βουλιάζουν στην κινούμενη άμμο του ασπαίροντος πάθους και εντέλει στην υπαρξιακή κατάρρευση.

Ιλίγγους προκαλούν οι αδιέξοδοι και παρά φύσιν σχέσεις. Ο καραμπουζουκλής Καλαματιανός Αντώνιος τη δάγκωσε ανέλπιστα τη λαμαρίνα. Απεχθανόταν για λόγους αισθητικής την τρόικα όταν παρίστανε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Δεν ήθελε να τη βλέπει ούτε ζωγραφιστή. Την παρουσίαζε αποκρουστική και συχνά την κατήγγελλε, στη Βουλή και σε εξωκοινοβουλευτικές συναναστροφές, ως υπαίτιο για τα δεινά του τόπου.



Κομπορρημονούσε πως μόλις ο ίδιος έρθει στα πράγματα θα επαναδιαπραγματευτεί μαζί της, στριμώχνοντάς την στη γωνιά· εξαναγκάζοντάς την να υιοθετήσει το αναπτυξιακό του πρόγραμμα. Εδέησε και κέρδισε τις εκλογές στο νήμα και με ύφος ακαταμάχητου γόη της Νομαρχιακής Μεσσηνίας της Ν.Δ. την ξεμονάχιασε να της τρίξει τα δόντια.

Τα χρειάστηκε η μικρά. Δεν κατόρθωσε να αντισταθεί στην ορμή του Λατίνου καρδιοκατακτητή, αλλά πριν ενδώσει του μόστραρε ένα ένα τα θέλγητρά της. Του 'ταξε Λόντρες, Παρίσια και Βερολίνα, του εμφύσησε τα νεοφιλελεύθερα ιδανικά και τον ξελόγιασε γεμίζοντας τις τσέπες του αφειδώλευτα με δανεικά. Θαμπώθηκε ο κορτάκιας του Μελιγαλά και παγιδεύτηκε στα δίχτυα της για τα καλά.

Ο διάπυρος έρωτάς τους εκτυλίχθηκε σε μισοσκότεινες αίθουσες υπουργείων. Η πολύφερνη αγαπητικιά τού πρόσφερε αχαλίνωτη διέγερση των ενστίκτων κι όταν του έγινε απαραίτητη τον μύησε στα σαδομαζοχιστικά όργια. Η ταπείνωση αποδείχτηκε άκρως αφροδισιακή αλλά η τζαναμπέτισσα του τη χορηγεί σε ελάχιστες δόσεις. Πρεζόνι της σαρκικής ευχαρίστησης τον κατάντησε.

Σωματικό και ψυχικό ράκος, περιφέρεται απελπισμένος στα σοκάκια επαιτώντας αγωνιωδώς ένα ραντεβού. Εκείνη, όμως, για να εμφανιστεί απαιτεί βαθιές υποκλίσεις με κατεβασμένα σώβρακα. Τον οικτίρουν ακόμα και οι υφιστάμενοί του και, πρωτοστατούντος του Αδ-όνειδος, τα βάζουν με τους συμπέθερους του ΠΑΣΟΚ, που αρνούνται τάχα μου να χαλαλίσουν τα πανωπροίκια που αξιώνει η εξ Εσπερίας μοβόρα γκόμινα. Ο πρωθυπουργός έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια και τρέμει την επερχόμενη ήττα στις εκλογές. Εχει γούστο να τον απατήσει με τον μισητό αντίζηλο Τσίπρα η καλή του!

Από την efsyn


sioualtec

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα