Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αν ήμουν Θεός για μια μέρα...



Πειράζει που δεν θα γλίτωνα τους φτωχούς από τη φτώχεια τους, τους πλούσιους από τη ματαιοδοξία τους?

Πειράζει που δεν θα έκανα τους κακούς καλούς και τους καλούς καλύτερους?

Πειράζει που δεν θα έδινα τέλος στους πολέμους, την πορνεία, την παιδική εκμετάλλευση, τις τόσες αρώστιες, την αδικία, το φόβο και την αγωνία του κάθε ανθρώπου για το σπίτι του που κάηκε για 3η φορά και τώρα μένει σε παράγκα? Άλλωστε, οσο μεγαλόκαρδη και αν είμαι, τι να προλάβω σε μια μέρα? Και εν πάσει περιπτώσει αν ο επόμενος μου τα κάνει παλι σαλάτα, για ποιον καλύτερο κόσμο θα εχω αφιερώσει ενα ολόκληρο 24ωρο η μεγαλοδύναμη?

Το σκεφτομαι λίγο πιο πρακτικά και ίσως τελικά να έκανα τα εξής...

Θα καθιέρωνα ενα νούμερο 090 για ξεμάτιασμα από τηλεφώνου καθώς ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος.

Θα έψαχνα να βρω κάτι πιο εύηχο από το "ου" για τις 10 εντολές καθώς ως γνωστό ότι απαγορεύεται είναι πιο ενδιαφέρον....ίσως το "κάνε ότι θέλεις αλλά μετά την έκατσες" να ήταν λίγο πιο αποδοτικό.

Θα άλλαζα το "ο Θεός βοηθός" το οποίο όσο να το πείς δημιουργεί ενα θέμα ιεραρχίας σε "ο Θεός και οι συνεργάτες του" και όποιος παρεξηγηθεί....ξύδι!

Θα προσπαθούσα να θυμηθώ αν τη ζέμπρα την έκανα άσπρη με μαύρες ρίγες ή μαύρη με άσπρες ρίγες ώστε να ξέρω σε ποιά χρωματική κατηγορία θα το κατατάξω το ζωντανό.

Θα απαγόρευα κάθε αναφορά στη Δευτέρα Παρουσία καθώς όλοι αυτοί οι χρονικοί περιορισμοί με αγχώνουν.

Θα άλλαζα το "deja vous" (στο οποίο εννοείται πως δεν πιστεύω καθώς εγω ξέρω τι συμβαίνει και πότε συμβαίνει και γιατί αλλά δεν το μαρτυράω!) σε "deja ftous" (=η αδιόρατη έκεινη αίσθηση ότι εκείνος/εκείνη που σε έφτυσε σε έχει φτύσει και στο παρελθόν) γιατί δεν αντέχω κάθε κατατρεγμένο να τα ρίχνει σε μένα και την τύχη του που είναι μπακούρι!

Φυσικά ξέρω πως ο κόσμος δεν θα γίνει καλύτερος με τη δική μου παρέμβαση, ιδίως όταν υπάρχουν οι επι γής λίγοι "καλοθελητές" που λύνουν και δένουν σε βάρος των πολλών που ούτε τα κορδόνια τους δεν μπορούν ή δεν τους αφήνουν να δέσουν. Όπως και να έχει...μια σκέψη έκανα και πέρασε...thank God! :)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα